Hvordan tegne ansikter til skalering

 

1.

Tegn lett en graf på papiret, og gjør hver kvadrat 1 tommer med 1 tommer. Gjør det samme på bildet. Hold linjene lyse slik at de lett slettes senere. Grafen din skal være fem bokser over og fem bokser nede og perfekt firkantet.

2.

Undersøk figurene i boksene du tok på bildet. Begynn å skisse en boks om gangen, begynner på toppen eller bunnen av bildet. Dette vil bidra til å holde tegningen nøyaktig. (Skisser skal være lette.)

3.

Gjør rettelser til tegningen mens du fortsetter. Hvis noe ser litt off-kilter, er det mer enn sannsynlig. Ikke stress over det, skjønt. Dette er enkle retningslinjer for tegningen som vil se annerledes ut når skygge er lagt til.

4.

Fullfør tegning av figurene i hver boks. er din tegningstegn, med alle funksjonene på riktig sted. Nøyaktigheten teller på dette punktet. Slett blokkelinjene, slik at tegningen din er fri for dem.

5.

Start Legg til skygger og dybde på tegningen. Legg merke til hvor skyggen faller på ansiktet på fotografiet, og hvor lyset treffer det. Legg lett en første blyskygge over hele tegningen. Mørk steder som trenger det, og løft høydepunktene ved hjelp av viskelæret. En knaddet viskelær er flott for dette, siden du kan knytte bort noen grafitt som er tatt fra rendering. Trykk på viskelæret på tegningen og løft deretter. For lettere områder vil det være behov for mer løfting.

Tips og advarsler

  • Før du starter skyggeprosessen, ta en kopi av linjetegningen og bruk farget blyanter for å gjøre tegningen mer realistisk. Prøv å tegne bildet opp ned. Det vil hjelpe deg å se figurene tydeligere.
  • Ved hjelp av en graf for å hjelpe skalerflater til riktig størrelse og perspektiv, er en teknikk som har blitt brukt i mange år. Ved å lage din egen graf kan du få dimensjonene og formen akkurat. Unge og gamle kan lære av denne metoden for tegning fra et fotografi. (Grafer kan også brukes til andre gjengivelser i tillegg til ansikter.)