Egenskaper av rosenkvarts

  Rose kvarts har vært en gemstone i tusenvis av år og er et symbol på kjærlighet og skjønnhet. Rose kvarts halsbånd slitt mot brystet stimulere hjerte chakra poeng og balansere følelsene, bringe fred og harmoni. Rose kvarts smykker er veldig populære og krystallene kan gjøres til perler eller skåret i unike figurer og figurer som bæres som en beskyttende talisman. Glatte, tumblede rose kvarts steiner brukes i krystallhelende oppsett eller bæres i små poser. Rose kvarts-klynger eller enkle punkter er dyrere, men er verdsatt av krystallkollektorer.

Fysiske egenskaper

Rose kvarts er et makrokrystallinsk utvalg av mineralsk kvarts. Det er den mest stabile formen av silikondioksyd. Det varierer i farge fra en gjennomsiktig rosa til rosenrød og oppstår vanligvis som en seks-sidig krystall. Når man ser på det i visse lys, kan det produsere en stjerneffekt som kalles asterisme. Nylige studier viser at kvarts rosa farge skyldes mikroskopiske mineralfibre inne i krystallene. Kvartskrystaller med gjennomsiktige, klart definerte skarpe overflater er farget rosa etter minuttspor av aluminium og fosfor.

Healing Qualities

Den beroligende beroligende krefter av rosenkvarts hjelper helbredelse av sår i hjertet, lindrer hjertesorg og ensomhet. Det fordeler hjerte og sirkulasjonssystemet og antas å forbedre hjernens tenkning og funksjoner. Den positive effekten på sirkulasjonssystemet er nyttig for å forbedre nyre Rose kvarts har beskyttende krefter under graviditet og fødsel, og er til nytte for seksuell dysfunksjon og fruktbarhetsproblemer. Fordi det har en åndelig effekt og letter spenningen, har rosenkvarts vært nyttig for dem som lider av migrene, fibromyalgi smerter og depresjon. eller forsiktig gni steinen eller krystallet over pannen eller smertefullt område etterfulgt av rolig avslapning har vært nyttig i å lindre discomf ort. Rose kvarts har alltid vært antatt å ha en spesiell forbindelse med babyer og yngre barn. En liten stein under cribmadrassen sies å ha beroligende krefter, mens små barn ofte liker å ta en jevn rose kvarts stein til sengs om natten.

Åndelige egenskaper

Rose kvarts kalles ofte 'Love Stone' fordi det åpner hjertechakraet til all slags kjærlighet. Det forbedrer kjærligheten i alle situasjoner og forbedrer relasjoner med familie så vel som romantisk kjærlighet. Det fremmer et mer positivt selvbilde og måter å først akseptere deg selv og deretter godta andre. Denne forbedrede emosjonelle aksept bygger dypere indre styrke og helbredelse. Styrkekvotskraften balanserer følelser, helbringer følelsesmessige sår og traumer, hvorav noen kan være stående med dype barndomsrøtter. Denne myke rosa gemstone gir økt tilgivelse, mildhet og øker medfølelse og toleranse. Når hjertet lærer å elske seg selv, vokser det og utvides for å akseptere og elske andre. Steinen brukes noen ganger i drømarbeid, for å hjelpe en person til å huske, tolke og forstå betydningen av urolige drømmer. Det har også vært nyttig når man prøver å gjenopprette familiebånd og takle problemer med aksept og forsoning.