Hva er 14K Rose Gold?

 

Karat

Karat er 1/24 (eller 4,1667 prosent) av hele mengden metall, noe som gjør 24 karat gull rent gull. 14 karat gull er gull bestående av et forhold på 10 deler legering til 14 deler gull, eller en legering av gull som inneholder 41,7 legeringsmetall og 58,3 prosent gull.

Rose Gold Alloy Metal

Legeringen brukes til å lage rosengull Vanligvis er det kobber eller en kombinasjon av 90 prosent kobber og 10 prosent sølv.

Historie

Bruken av karat for måling av gullmengde kommer fra middelaldermynten kjent som merket, som veide 24 karat.

Overvejelser

Rosa gull kan definere et rosengull med mer sølv i sin legering, og rødt gull kan brukes til å referere til gull med mer kobber eller bare kobber i legeringen.

Funksjoner

På Mohs skala av hardess (en relativ hardhetsskala som varierer fra en til 10, 10 er den vanskeligste) rose gullhastigheten 2,5 og smelter ved 240 grader Celsius. For å gjøre gull mer holdbart for smykker, er det legert med andre metaller ved bruk av karat som mål for blanding av legering og gull. Avhengig av legeringen, tar gullet en annen farge enn den opprinnelig hadde. Rose gull (også kalt rosa eller rødt gull) er gulllegerte for å virke rosenrødt.