Hvordan grave Steamer Clams i Tillamook Bay

 

1.

Kjøp en Oregon Department of Fish and Wildlife skalldyr lisens fra en matbutikk eller fiskeforsyning butikk hvor som helst i Tillamook eller på Oregon kysten. For beboere er en årlig lisens på $6,50, for besøkende er det $16,50. Besøkende har også muligheten til å kjøpe en tre dagers besøkskort for $9.

2.

Besøk Saltwatertides nettside (saltwatertides.com/dynamic.dir/oregonsites.html.) Dette er et nettsted som kan fortelle deg når og hvor tidevannet vil være høyt eller lavt. Du bør velge Tillamook Bay-området fra listen over steder for Oregon kysten , og velg deretter det nøyaktige stedet du vil grave for muslinger: Barview, Garibaldi, Miami Cove, Bay City, Tillamook eller Hoquarten Slough. Velg den måneden du planlegger å grave og dagene. Klikk på knappen 'get tides 'og du vil se en sammenbrudd av tidevannet, både høyder og nedturer, for de dagene du valgte.

3.

Sett på støvlene dine og et par lag med varmt tøy og hatten din. Vindene kan være sterke ved Tillamook Bay uansett årstid, og det kan være ganske kjølig om morgenen, men hvis det varmes opp, kan du alltid fjerne noen av lagene dine. nscreen til ansiktet og utsatte områder. Ta bøtte eller nett, gå på stranden ved lavvann, på jakt etter mudflats. En mudflat er et lite hull i sanden som kan variere fra en halv tomme til en hel tomme i diameter.

4. Trykk pinnen i hullet. Hvis stangen treffer noe hardt når det er halvveis til tre fjerdedeler av veien inn i hullet, så støter det på dampkamper.

5.

Skyv klemmeskovlen din rett under mudflat og grave opp hele sanden under hullet. Muslinget skal være synlig. Pluk det ut fra sengen og legg det i bøtte eller nett.

Tillamook Bay er en liten bukt utenfor Stillehavet på Oregon kysten som er omtrent seks miles lang og inkluderer byen Tillamook og dets 4400 mennesker. Mens byen er kjent for rike oster og is, er Tillamook Bay, som mange områder rundt Oregon-kysten, et godt område for å grave for dampkjøler. Steamer muslinger har en kontinuerlig ring av sirkler og rygger på deres skall og er alltid petite, fra 1,5 til 2,5 inches.

Husk at clamming er rotete arbeid uansett hvor nøye du graver!