Hvordan kulturelt tur Washington, DC

 

1.

Sjekk ut 'Little Etiopia.' Washington, DC, er hjemmet til den største befolkningen i etiopier utenfor Etiopia. Et stort antall etiopiske innvandrere har laget den engang øde blokk av 9th Street NW mellom T og U Streets. Dette området er et populært vannhull for etiopier, washingtonere og turister. Etete er den mest fremtredende etiopiske restauranten, men det er en overflod å velge mellom. Måltider er en felles, sosial aktivitet, og det er ikke behov for en gaffel eller kniv. Etiopisk er all fingermat. Diners samles rundt en enkelt, sirkulær tallerken dekket med et mykt, 16-tommers pannekakebrød kalt injera. Scoop opp krydret stuvninger, veggies, oster og krydder med injera. Veldig morsom / billig ide for D.C.!

2.

Bli spooked på 'The Exorcist' trinn. Ingen tur til Georgetown er komplett uten en tur til Thomas Sweets for iskrem og deretter litt jaunt over til disse trinnene. Disse ekstremt smale og lange trinnene ble brukt i William Blattys ikoniske film. Huset som presten berømmet med, berømt på toppen.

3.

Washington, DCs Chinatown er et lite historisk nabolag med ca 20 kinesiske og asiatiske restauranter og en håndfull andre små bedrifter. Friendship Arch, en tradisjonell kinesisk port, markerer fremtredende nabolaget på H og 7. Streets. Chinatown ligger i nærheten av Penn Quarter, et revitalisert kunst- og underholdningsområde med nye restauranter, hoteller, nattklubber, museer, teatre og trendy butikker. Sjekk ut en deilig kinesisk restaurant kalt 'Chinatown Express' for håndlagde nudler og dumplings ved vinduet. Forsiktig, du vil ønske å holde nesen din, fordi sjømat er levende og fjærfe henger ved vinduet!

Utover det skjulte av politisk dårskap, tilbyr Washington, D.C. en fantastisk mengde kulturelle severdigheter, smaker og lyder. Ikke gå til Mall, Capitol og White House. Ta en titt på de kulturelt unike stedene som gjør D.C virkelig unik.