Hvordan lage flyger til en fest

 

1.

Skriv ned all viktig informasjon om festen slik at du kan organisere alt før du begynner å lage flyer. Dette vil inkludere den grunnleggende hvem, hva, når, hvor og hvorfor.

2.

Skriv inn en tittel i en stor skrift i Microsoft Word slik at seerne nuler inn på det når de først ser på flygeren. En størrelse på 48 pt. skrifttypen er best. Tittelen bør lese 'Jessica s bursdagsselskap' eller 'St. Patty's Day Extravaganza ', inkludert bare nok informasjon til å formidle hva festen handler om.

3.

Slipp ned noen linjer og skriv en setning som beskriver partiet i mer detalj, ved hjelp av en skrift mellom 12 pt. og 18 pt. Det kan være fristende å velge en fancy skrift, men det er bedre å holde seg relativt enkelt slik at det fortsatt er lett å lese. Denne informasjonen kan omfatte hvem festen er til ære for, formen for forfriskninger, musikken og kleskode.

4.

Velg et bilde eller en klipp som reflekterer temaet for festen. Hvis det blir en maskerad, sett inn et bilde av en maske. vil bli et St. Patrick 's Day party, sett inn et bilde av en leprechaun. Hvis du er på et budsjett, må du sørge for å bruke et bilde som vil vises godt skrevet ut i svart og hvitt, fordi farge blekk kan bli dyrt. Sett bildet på en sentral plass, både horisontalt og vertikalt, og sørg for at øke størrelsen slik at den kan ses fra en avstand.

5.

Ta med de siste detaljene om når og hvor festen skal finne sted under bildet, ved å bruke mellom 12 pt. og 18 pt. skrifttype. Pass på å skrive inn den eksakte adressen til festen, så vel som datoen, ukedag og tid den begynner.

6.

Kjøp eller velg utskriftspapir som kommer i en lysende, iøynefallende farge. Siden dette er en festflyer, vil du ha det til å være morsomt å se på, og dermed reflektere selve festen.

7.

Bestem hvor mange kopier du skal skrive ut, og hvor du vil sende dem ut. Hvis du vil levere venner, venner av venner og bekjente med flyers, hvor som helst mellom 20 og 40 vil gjøre. Hvis du vil passere flygebladene ut på favorittbjelker, fellessentre og kaffebarer, bør du skrive ut nærmere 100.

Tips og advarsler

  • Ved å vurdere hvem du skal gi flygebladene til, og hvor du kan legge inn dem, bør du bestemme om du vil ta med ditt personlige telefonnummer på flygebladet eller ikke. Hvis partiet krever noe svar, kan det være lurt å ta med en e-postadresse.
  • Hvis du vil ha en virkelig rasende fest, er den typen der du trekker en mangfoldig mengde interessante mennesker utenfor dine nærmeste venner, så å lage en flyger en flott måte å øke oppmøte på. Siden dette er en flyger for en fest, vil du sørge for at det er stimulerende og morsomt å se på, men det er også veldig informativt og inneholder alle viktige detaljer om festen.