Hvordan skinne et sau til montering

 

1.

Sett på gummihanskene og legg sauen på magen. Stikk spissen av kniven like under huden på baksiden av halen og kutt et snitt fra langs ryggraden opp til bunnen av skallen. Gå tilbake til bunnen av halen og kutt langs toppen av halen ut til spissen.

2.

Trekk halebenet fri fra huden og begynn å skylle skjulet langs sider og bakben. Fjern membranen som forbinder skjulet til slaktkroppen, ved å kutte forsiktig gjennom det som skjulet trekkes ned.

3. Legg helt ned bakbenene til hoverne. Ved hjelp av wire cutters, kutte bena fritt fra hover ved å kutte gjennom den siste skjøten i hver halvdel av hver kløft.

4. Rull sauene over på ryggen og Fortsett å skylle opp til fremre bein. Unngå å kutte opp tynt lag med muskel som dekker tarmene.

5.

Trekk og skjær skjulet fri for å gå nedover forbenene. Skjær forbenene fra hoffene på samme måte som bakbenene.

6.

Ta hele skjulet fram og trekk det så at det ligger foran sauens hode, trekk skjulet tett mot baksiden av hodet.

7.

Skjul skjulet fri fra nakken til ørene er nådd. Klipp gjennom øret brusk hvor ørene er festet til skallen, og forlater hoveddelen av bruskene festet til ørene.

8.

Press knivbladet flatt mot øynene og skjær gjennom membranen som dekker øynene, vær forsiktig så du ikke skar huden rundt øynene.

9.

Flytt knivbladet sakte mens du tømmer tynn hud som dekker nesen, fortsett neseborene Skjær gjennom brusk som holder neseborene i nesen, og kutt deretter leppene fritt fra kjeve ved å skyve bladet mellom leppene og kjevebenene.

Tips og advarsler

  • Hold kniven skarpe. En kjedelig kniv gjør at du presser hardere som forårsaker kutt på gjemme seg; og det er ikke trygt, kan du kutte deg selv. En skarp kniv glir lett gjennom jobben.
  • Mye av kroppsdelen av skjulet kan skrelles bort fra slaktkroppen ved å trekke skjulet ned med din tøffe områder, som ben og ansikt --- hvor skjulet er tynt og tett mot beinet --- vil trenge å få skjultet fri for det meste.
  • I områdene hvor huden er tynn rundt ansiktet og beina, kan hullene lett kuttes i skjulet, ta deg tid her.
  • Bruk gummihanskene for å holde hendene fri fra blod og kroppsfett som kan føre til at kniven går Slip i hånden. Dette beskytter også hendene dine mot helsemessige problemer som dyret kan ha.
  • Klipp forsiktig, flytt bladet nedover og vekk, aldri mot deg. Trekk gjemmen bort fra kroppen som du kutt gjennom membranen, hold hånden ut av kuttesonen.
  • Montering er den vanlige betegnelsen for den dyrkede reproduksjon av et dyr for å bevare den for visning. Skinning dyret må gjøres forsiktig for å sikre at skjulet ikke er revet eller kuttet til det punktet som ikke kan brukes. Alle pattedyr er skinnet på samme måte, uansett størrelse, og skjulet er solbrent og montert over et skjema. Du trenger en 3 til 4 tommers skinning kniv med et bredt, skarpt blad for å skinne en sau.