Hvordan ta Aerial Photography

 

Ta med flyfoto

1.

Få det beste flyet eller helikopteret for jobben. En helikopter er ideell for sitt brede utvalg av utsikt og evne til å manøvrere veldig sakte og svært lavt. Fly er mer vanlige og mye billigere. Høyvinge Cessnas, som den alltid populære 172 Skyhawk, fungerer bra. Høyflyv fly gir deg en bedre utsikt over bakken og har generelt vinduer som åpnes enklere enn lavflyvemaskiner.

2. Bruk det beste kameraet du har tilgjengelig. En høy lukkerhastighet og et raskt objektiv hjelper deg med å få de beste eksponeringene. Enkeltrefleksrefleks-kameraer (SLR) er meget gode valg med et bredt utvalg av objektivvalg. Hvis kameraet er digitalt, er flere megapiksler bedre, men rimelige poeng og skudd har større sjanse til å forlate deg misfornøyd med bildet, uansett hvor mange megapiksler de er.

3.

Bruk en rask lukkerhastighet. Du vil flytte når du tar bildet ditt. Når du bruker en lukkerhastighet over 1 / 500th sekund, fryser bevegelsen og gir deg et skarpt bilde.

4.

Åpne vinduet når du tar bilder. Luften vil haste inn, men glasset i flyets vindu er vanligvis en strekende pleksiglass som kan forvrille bildet med streker og refleksjoner. På fly som Cessnas, be om tillatelse til å ta ut skruen som holder vindusstativet på din side av flyet. Når du åpner vinduet på flukt uten bøylen, vil det flyte åpent 90 grader, og gir deg en god glassfri utsikt. Helikoptre kan ofte bli fløyet med dørene av for å gi deg et enda større synsfelt.

5.

Hold kameraet jevnt. Bruk armene som støtdempere når du tar bildene dine. Hold kameraet med begge hender og ikke hvil noen del av armene dine på noen del av flyet.

Finn de mest interessante tingene du kan se og skyte unna Bruk håndsignaler til å styre piloten din, da vindstøy kan gjøre hodetelefonmiksen vanskelig å høre.

Tips og advarsler

  • Hvis du får bevegelse sykdom, ta Dramamine eller tilsvarende før flyet ditt.
  • Luftfotografering gir et uvanlig perspektiv på den verden vi lever i. En høyvingsfly eller helikopter med åpning eller flyttbart vindu er nøkkelen til å ha en klar visning for bildene dine. Fotografering med kamera av høy kvalitet og hurtig linse med høy lukkerhastighet gir deg den beste muligheten til å få skarpe bilder.