Slik bruker du dine digitale bilder

 

1.

- - Bakgrunnsbilde - -

Du kan angi et bilde som du vil ha som bakgrunnsbilde. Det er programvare som lar deg velge et antall bilder for å rotere gjennom som skrivebordsbakgrunn. Bilderotasjon kan gjøres på en tilfeldig visning eller tidsbestemt basis.

2.

- - Skjermsparer - -

Du kan programmere skjermen sparer for å vise et bilde fra fotoalbumet ditt. Som i trinn 1, kan du også sette skjermspareren til å rotere mellom en liste over digitale bilder. Roterende bilder kan enten velges av deg eller at datamaskinen skal vise dem tilfeldig.

3.

- - Send som e-postvedlegg - -

Sende bilder via e-post er en fin måte å dele en opplevelse med noen du kjenner. Husk at det begrensninger sender dine digitale bilder via e-post.

Noen gratis e-posttjenester og Internett-leverandører 'begrenser filstørrelsen på vedleggene som kan sendes på grunn av båndbredde og trafikkproblemer. Det anbefales at du endrer størrelsen og komprimerer bildene før du sender dem via e-post. klienter som Microsoft Outlook vil spørre deg om du vil endre størrelsen på bildene dine før de sendes. Små størrelsesfiler sparer tid for opplasting og nedlastingstid for mottakeren.

4.

- - Mobiltelefon Bakgrunn - -

Nyere mobiltelefoner inkluderer kameraer og lar eieren ta snapshots og videoklipp.

Hvis du har noe du liker kan du laste ned dem eller bruk dem du tok med mobiltelefonkameraet ditt og sett det som din LCD-bakgrunnsbilde.

5.

- - Digitale fotorammer - -

Disse er innrammede enheter med en LCD-skjerm som kan vise forskjellige bilder på forskjellige tidspunkter. De har mange funksjoner som brukeren kan tilpasse seg til hans eller hennes behov.

6.

- - Selg bilder på nettet - -

CafePres s er et veldig godt nettsted for å selge dine utskrifter. Du kan designe mange produkter med dine digitale bilder på den, som T-skjorte, kalender, gratulasjonskort, kunstutskrifter (plakater), kaffekruser, totes, musematte osv. CafePress tar bestillinger, transaksjoner, frakt og kundeservice for deg. Du trenger bare å være medlem og designe dine egne produkter. Noen mennesker jobber fullt ut fra dette nettstedet. (se lenke i delen Ressurser)

Det finnes andre nettsteder som tillater brukere å selge sine bilder på nettet, men er subjektive. Det er for nettstedets operatører 'beslutning om bilder de vil akseptere for å bli lagt på nettsiden deres for salg.

7.

- - Online fotoalbum - -
< Det er mange gratis tjenester som tilbyr webfoto og videoalbum. Du kan bruke denne funksjonen til å organisere, lagre og vise bilder av deg selv, eller du kan kategorisere hvem som kan se bildene dine: En privat gruppe med felles interesse, nettstedbrukere ( medlemmer), din familie og venner, eller allmennheten. Picasa (eid av Google) og flickr (Yahoo!) er gode valg for å organisere bildene dine på nettet. (Se lenke i ressursdelen)

Disse nettstedene tilbyr også andre tjenester som fotoutskrifter og muligheten til å selge bildene dine. De fleste albumnettsteder vil optimalisere brukerens bilder for rask lasting over Internett. Pass på at du beholder originalen på din side.

8.

- - Online Avatar - -

Mange nettsteder tillater brukeren å laste inn ett eller flere bilder som kan brukes som personlig ID-bilde. Dette bildet representerer 'deg' nårnettverk med andre brukere eHow er et godt eksempel. Du kan laste opp bilder som forteller noe om deg eller hva du går gjennom.

9.

Digitalkameraer har endret måten vi ser på livet fra bildene vi tar. Med filmkameraer sorterer folk vanligvis bilder i fotoalbum etter at de er skrevet ut. Men med digitale kameraer er antall mulige applikasjoner for sine bilder uendelige.

Vær åpen for friske ideer, nye brukerer finnes hele tiden av den store befolkningen av digitale kamerabrukere.

Det er flere måter å bruke bildene tatt med digitalkameraet ditt. Her er noen ideer jeg vil dele med deg: