Hva er fordelene med Argon Gas i Windows?

 

Inertness

Syret i luft reagerer med metaller og andre stoffer som forårsaker korrosjon eller annen skade. Argon, derimot, reagerer ikke på forbindelser - slik at argongass mellom tett forseglede smerter av glass forblir ubestemt.

Tetthet

Mens argon er best kjent for sin kjemiske inertitet, er det også gir gunstige fysiske egenskaper. Tørrluft har en tetthet på 1,29 g / l (gram per liter); tettheten av tørr argon er 1,78 g / l. Argon er nesten halv så tung som luft, noe som gjør det mindre utsatt for konveksjonsstrømmer.

Kostnad

Argon er den rikeste av de inerte gassene, som representerer 0,9 prosent av jordens atmosfære. Det er også miljøvennlig , og argons overflod gjør det relativt billig.

Ekstra fordel

Husene kan gjøres mer energieffektive ved å forsegle dem fra lekkasjer. Dette reduserer friskluftsinntaket og kan øke forurensningen i et hjem. Argonvinduer er utformet for å holde varmen, slik at det er en måte å spare på oppvarmingskostnader uten å øke innendørsforurensning.

Andre gasser

Krypton- og xenongasser er også inerte gasser og er tettere enn argon. Likevel begrenser den inkrementelle fordelen som tilbys ved å bruke disse gassene i stedet for argon ikke tilleggskostnaden. Argon-gass, en av de 'edle gasser', brukes i bedre grader av termisk vindusvinduer. Argon tilbyr bestemte fordeler som øker oppvarming av husvarme og dermed senker oppvarmingskostnadene. Disse fordelene inkluderer inerthet, tetthet og kostnad.