Hvordan fange blå krabber i Florida

 

1.

Først og fremst, før du trenger noe - trenger du et saltvann fiskekort hvis du planlegger å fange blå krabber på en båt. Hvis ikke, er du bra og kan få krabber fra broer eller grunt vann 4 fot eller mindre. Husk noen regler å crabbing før du går ut, skjønt. Du kan kun sette 5 krabbefeller for hver person på en båt. Selv om det ikke er noen grense for størrelsen på krabber du fanger, må du være klar over kvinnelige levende blå krabber. Det er noen kvinner som har egg fast på henne, og hvis du ser det - kast henne tilbake i vannet siden det er ulovlig å fange mødre med eggene sine.

Du kan finne alle de riktige rekvisita for å fange blå krabber under $25. Prøv å se deg rundt i Target eller Walmart for hansker, forlykt og en dukkert. Dypnettet er det du vil bruke til å fange alle krabber og noen kaller det en felle.

3.

De fleste som søker etter levende blå krabber, kjenner vanligvis ikke heng ut steder for disse skapningene. Sand er egentlig ikke et ideelt sted for krabber, og du er bedre å finne dem i gresskledde farvann. Gresset gir et gjemmested for dem og er mye mer foretrukket. Hvis du fanger blå krabber i Florida, er det beste stedet å gå Tarpon Springs eller Anclote River. Også, det er et bra sted å komme seg til Skyway-broen. For de av dere som går på båt, anbefaler jeg at du går i vannet som er ganske høyt med høyere tidevann.

4.

For å fange levende blå krabber, dypper en god teknikk en gammelt stykke kylling i vannet på fiskekroken din. Vent minst 20 minutter før du flytter fiskestangen, og når du gjør det, før du på toppen av krabben, så mange av krabberne vil falle på nettet nederst. På den måten kan du trekke nettet opp når du er klar.

Jeg antar at du er døende for å vite hvordan å fange blå krabber i Florida, ikke sant? Hvis det er hvorfor du er her, kommer du til riktig sted. Det er nok av blå krabber i Florida, selv om de er sjeldne. Fangende blå krabber er lett å gjøre, hvis du vet hva du gjør.