Hvordan lage en Bowling Pin Template

 

1.

Se online for bowlingkunst eller fotografier du liker. Du kan til og med bruke bildene i denne artikkelen. Du vil sikkert finne kunstverk som er ganske enkelt i form hvis du planlegger å lage en kake ut av det.

2.

Du kan bruke de faktiske bildene til å lage din invitasjon ved hjelp av en online invitasjonstjeneste som Evite, eller du kan designe invitasjonen din online og skrive den ut en gang ferdig. Du må kanskje beskjære bildet for å bare vise delene du vil ha. Hvis du lager en håndlavet invitasjon, skriver du ut bildet og sporer over bildet for å lage en mal. Du kan til og med håndfarge i bildet.

3.

Hvis du trenger en bowlingmaler for en kake, må du sørge for at bowlingmalen din faktisk er noe som kan gjøres til en kake ved hjelp av ditt ekspertnivå. Ikke bruk en mal som er langt over ditt ferdighetsnivå. Du kan enten bruke bowling-pin-malmen til inspirasjon for kaken din, eller du kan forstørre bildet som den faktiske størrelsen på kaken din.

Har du en fest og trenger en bowling pin mal for å lage dine fest invitasjoner? Du kan også trenge en bowling pin mal for å lage kaken. Her er trinnvise instruksjoner for å lage en bowling pin mal for uansett bruk du har.