Hvordan tegne Halloween kranier

 

1.

Tegn en stor oval for skallen midt på siden. Legg til et lite rektangel under kjeften.

2.

Legg til et kryss eller 't' -form på skallen. Legg til en horisontal linje som går helt over skallen halvveis nedover den ovale. Dette vil tjene til å markere hvor øynene vil gå senere. Legg til en veiledning for nesen under den horisontale linjen med en liten horisontal dash.

3.

Tegn detaljene på toppen av skallenrammen. Legg øynene med rektangulære ovale former. Kant opp topplinjen av øyevannene oppover. Tegn en liten trekant sentrert på nesestyringslinjen. Legg til retningslinjene for tennene med et lite tynt rektangel på undersiden av skallen og en annen på toppen av kjeven. Legg til detaljlinjer rundt øynene og på undersiden av kinnbenet.

4.

Separer tennene med små vertikale bindestreker. Blekk hele tegningen. La bleken tørke og slette alle blyantlinjene. Mørk i øynene stikkontakter, nese og mellom tennene. Legg i skygge rundt utsiden av øynene og på overkjeven på siden av skallen. Nå har du en tegning av en grusom halloween skalle. Du kan bruke dette som en mal for å lage flere skaller til dekorasjoner.

Tips og advarsler

  • Tillat alt blekket å tørke før du sletter blyanten eller blekket vil smelte.
  • Tegning spooky halloween skaller er en fin måte å dekorere huset ditt eller kontorlokaler for Halloween. Skjeletter og skaller har blitt synonymt med Halloween, og de gir en flott tegningstrening. Du kan bruke trinnvise instruksjonene her for å lage en Halloween-kraniet til eget bruk, eller du kan bruke den i en lektionsplan for grunnskolen og virkelig få barna dine begeistret for den kommende ferien.