Hvordan være kunstnerisk

 

1.

Hold tankene dine og fantasien stimulert. Kreativitet er en muskel, den trenger trening for å holde seg i form og bli bedre. Ta leksjoner og kurs, ta videreutdanning, leier materialer fra biblioteket som gjelder ditt kunstneriske område av interesse. Når du ser ideer du liker i et magasin, rip det ut og lagre det. Prøv å gjøre prosjektet og vær modig ved å legge til din egen vri på det.

2.

Finn riktig kunstnerisk uttak for deg. Å være kunstnerisk kan uttrykkes på så mange måter. Kunstneriske mennesker kan uttrykke seg gjennom musikk, tekster, poesi, koreografi, tegning, baking, matlaging, skrap booking, dekorering, fotografering ... det er så mange måter å være kunstnerisk på. Hva trekkes du til og ser ut til å ha litt naturlig natur på?

3.

Utvikle mer ferdigheter. Så kanskje du elsker fotografering, eller du gjør en ganske god jobb med å dekorere huset ditt og vennene dine spør alltid deg om å hjelpe dem med å dekorere også. Kanskje du har et øre for musikk, og du lager alltid melodier i hodet ditt. Vel, du trenger å utvikle ferdighetene, slik at du fullt ut kan uttrykke din kreativitet og omdanne den fra ditt sinn til verden så godt du kan. Se etter leksjoner som vil hjelpe deg å være mer kunstneriske i ditt bestemte område og utvide på det, og eksperimentere med det.

Tips og advarsler

  • Hold en Notatboken i sengen din, noen av våre beste ideer kommer til oss akkurat som våre tanker til slutt slapper av, akkurat når vi skal sovne!
  • © 2009 [CCROCK]. Reproduksjon helt eller delvis er strengt forbudt
  • Noen mennesker virker født kunstnerisk, men jeg tror det er en kunstner i alle, og alle kan være kunstneriske om noe. Å være kunstnerisk må ikke ha noe med den faktiske 'kunst' ferdigheter! Det kan være en lidenskap for treverk, det kan komme opp med kreative oppskrifter på kjøkkenet, dekorere kaker, dans og koreografere dine egne rutiner. Den mest un-artsy forretningsmannen kunne finne seg å ta svært kunstneriske bilder som han reiser rundt. Å være kunstnerisk, gjør noe som interesserer deg og legger til din egen flare og personlighet til det.