Slik bruker du grunnleggende keramiske teknikker

 

1.

Gi det keramiske stykket et grunnlag. Dette maler hele stykket med svart akryl flytende maling. Bruk en lett berøring mens du jevnt og jevnt dekker hele brikken. Hvis du har hevet detaljer (som dyrehår eller gress), må du sørge for at du maler 'i retning' av detaljene. Trikset er å få den svarte basen farge inne i detalj og ikke på toppen av det. Dette vil gi dimensjon til stykket. Tillat for tørking mellom strøk, men fortsett å påføre lette underlag. Gjør dette til du slutter å se små '' hvite 'biter som viser gjennom på overflaten. Se nøye etter. Hvis du ser til og med et snev av hvitt, maler du det med det svarte.

2.

Legg farge til delområdet etter område. Gjør dette ved å bruke tørr børste teknikken. Dypp bare bare tippen på en hardborste i ønsket farge. Fjern eventuell overflødig maling ved å børste den frem og tilbake over arket. Gjør dette til du ikke lenger ser maling som kommer fra børsten. Bruk frem og tilbake slag for å pusse over et bestemt område på keramikken, børsting over hverandre og ikke inn i sprungene. Gjenta til hele området har ønsket farge eller skygger.

3.

Bli kreativ med glitter. Glitter lagt til keramiske stykker legger gnisten. Det gjør bokstavelig talt et stykke skinne. Glitter kommer i en rekke farger, og det er flott på et tak for å skildre regn på taket ... eller på et hvilket som helst område som kan bruke litt utsmykning. Glitter kommer enten tørr eller våt. Den tørre glitteren kan lett sprinkles på våtmaling og får tørke. Flytende glitter vil bli malt direkte fra flasken på bestemte områder.

4. Legg til skygger på gress som har høyde og sprekker. Gjør dette ved tørr børsting av grunnfarge på hele området over sprungene. Sprengene er allerede svarte siden de har blitt '' belagt. 'Husk at du tar en lysere nyanse av grønt (gressfarge). Bruk den til å tørke børste bare segmenter av det belagte området. opp med en dypere skygge av maling. Dette bør gi dybde og skygge ved tørr børsting av gressspissene - samt eventuelle områder som bør være mørkere. Bruk denne metoden på bunnen av gressletten - med en brun farge - vil gi utseendet til jord og smussområder. Denne metoden vil gi dimensjon til selve gressletten ved den svarte basen fra hver av spaltene. Denne skyggingseffekten kan gjentas ved å bruke andre lettere eller mørkere farger (i en tilfeldig mønster), over hele gressletten eller noe annet område som ville ha nytte av skygger og et snev av realisme.

5.

Sørg for at du har det gøy å dekorere ditt stykke Keramikk. Det er ingen vanskelige regler for å dekorere når du lærer metodene som nevnt ovenfor. Husk at hvis du ikke liker det du har gjort, kan du alltid basere frakken det bestemte området og gjenta det.

Tips og advarsler

  • Bruk akrylmaling. Det tørker raskere enn oljer. Det har ingen varig lukt, og den kan tørkes børstet så mange ganger du vil.
  • Alle kan gå inn i en håndverksbutikk. Han kan beundre og kjøpe et umalet stykke keramikk. Den sanne hobbyisten - som er interessert i å lære de grunnleggende keramiske teknikkene - kan gjøre den samme vanlige malte figurinen til et sant kunstverk. Basisbelegging bør gjøres før det til og med er lagt en farge på penselen. Det vil legge til detaljer til det keramiske stykket når det har tørket.