Flash Paper Magic Tricks

  Evnen til å fremkalle brann har lenge vært betraktet som en stift av trollkarl og magi, og har vært et standardtrick for scenelagere samt gatekonsulenter i hundrevis av år. I moderne tider kan en enkel og billig oppfinnelse kalt 'blitspapir' tillate noen å lage en flammekule i hånden og gjøre deres svikt av hånden så mye mer oppsiktsvekkende.

Små gjenstand vises / forsvinner

Siden blitspapir krever noe å tenne selve papiret, disse triksene utføres best i nærheten av et lys eller annet åpent varmeelement. Hvis du kan, låne en persons lysere, kamper eller litet sigarett som en prop, prøv å planlegge triksene dine forut for tid, slik at dette gir mening. Husk at tilstedeværelsen av ild av noe slag vil legge til og forbedre Mystikk av forestillingen din, slik at en stearinlysinnstilling vanligvis er en god ide. Hold mynten eller et annet lite element mellom pekefingeren og tommelen som om du skulle undersøke en diamant, samtidig som du er forelsket et ark med flashpapir inn i en løs ball med den andre hånden og løst palme den. Ta medlen i nærheten av varmekilden som om du vil undersøke den videre, tilfeldigvis også ta den andre hånden opp. Bruk fingrene på hånden som holder blinke papir for å snurre mynten flere ganger mellom fingrene den holdes med.

I løpet av en snurre, la til å gripe mynten med fingrene på den blinde papir-skjule hånden og lage en knyttneve, mens du faktisk slipper den i håndflaten din, som du deretter faller til din side som om den er tom. Med alle øynene på hånden som inneholder blitspapiret, ta det nær flamskilden, flytt blitspapiret til selve overflaten av knyttneve uten å utsette det. Åpne i en væskebevegelse knyttneve og berør blitspapiret til varmekilden, noe som forårsaker en flammekule å tilsynelatende svelge mynten hele.

Kort avsløre

Å avsløre noen s hemmelig valgte kort er et klassisk magisk triks som, som alle ting i Denne sfæren kan gjøres mer effektiv ved tilsetning av brann.

Med en varmekilde i nærheten og et flatt ark med blitspapir på den ferdige kuppet i hånden, utfør ditt favorittkort-avslørende. Før avgjørende salvie hvor du spør, 'Er dette ditt kort?' Skyv blitspapiret mot ansiktssiden av kortet, vekk fra publikum.

Forsøk å undersøke kortet, og mutter noe om å trenge mer lys. Flytt kortet til motsatt side av varmekilden og antenn blitspapiret i en jevn bevegelse. Mens blitsen starter publikum, kan du hevde at du nå har nok lys til å se etter, og det er faktisk deres kort. Voila.

Visittkortutseende

For å legge til en liten flash (ordspill definitivt beregnet) til ditt neste forretningsmøte, prøv å gi bort visittkortet ditt på en måte som vil gi et godt inntrykk.

Palm et visittkort i din dominerende hånd, og et ark med flash papir i den andre. Sørg for at du har en åpen varmekilde tilgjengelig innenfor armens rekkevidde. Slip visittkortet på baksiden av din dominerende hånd ved å bøye to hjørner, en mellom indeksene og midterfingrene, og en mellom din ring og pinky fingre. Ved å holde hånden din med håndflaten mot publikum, vil hånden din bli tom.

Lag et show av din tomme hånd, og fortell dem om å se den nøye. Dette vil gir deg muligheten til å lene seg mot varmeelementet mens du bringer hånden med blitspapiret nært. I en rask bevegelse antenner du blitspapiret så nær din bedriftskort som mulig, samtidig som du bretter visittkortet ditt rundt til forsiden av din håndflate.

Blitzen vil forstyrre publikum og få det til å virke som om kortet bare flammet til eksistens i en tom hånd.