Hvordan konverterer jeg Behr Paint Color til Valspar?

 

1.

Finn en prøve av Behr-fargen du vil konvertere til Valspar. Dette kan være et fargeprøvekort eller en prøve av tørket Behr-maling i riktig farge. Hvis du bruker en tørket maling, bør prøven være minst en kvart.

2.

Gå til Valspar.com og skriv inn postnummeret ditt i 'Finn en butikk i nærheten av deg 'på høyre side av nettsiden, og klikk deretter på' Gå '.

3.

Ring på butikkene som er oppført i resultatene for å finne ut hvilke forhandlere som har et datastyrt fargetilpasningssystem. De fleste Lowe-butikkene har disse systemene, men det er best å ringe for å sikre at datamaskinen er i drift før du gjør turen til butikken.

4. Gi din male prøven til malingsspesialisten og be ham om å matche den med en Valspar-malingsfarge i din foretrukne overflate, som flat, satin, eggeskall eller halvgloss.

5.

Kontroller prøve av Valspar-maling etter at den er blandet og sammenligne den med Behr-prøven. Kontroller at malingen er tørr før du sammenligner den, da de fleste farger er mørkere enn de ser ut når de er våte. Hvis fargen ikke stemmer så godt som Ønsker du, spør kontorist å prøve blandingen igjen til du er fornøyd.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker mer enn en bøtte med en farget maling, bland alt maling sammen i en større bøtte før du maler for å sikre jevn farge gjennom prosjektet, da hver batch kan ha en liten variasjon.
  • Valspar maling ble opprettet med do-it-yourselfer i tankene. De blir solgt gjennom Lowes hjemmeforbedringsbutikker og andre uavhengige malingforhandlere over hele USA. Behr-maling er også solgt av en gjør-det-selv-megastore, Home Depot. Noen online-selskaper tilbyr å matche Behr-malingfargen med en Valspar tilsvarende for et gebyr, basert på fargekodnummer. Du kan imidlertid unngå denne avgiften ved å ha en malingsspesialist hos en Valspar-forhandler som passer til malingen på et datamaskinbasert malingsystem.