Hvordan lage en Miniture grotte eller stein kirke

 

1.

Begynn med noen flasker eller bokser eller noe materiale som tar på grunnleggende form.

ordne dem slik at sillueteformen passer til din smak.
i dette tilfellet aa midevil stil grotte. en blanding av arkitekttegning beteen gotisk og tidligere. Lokale kirker holdt inspirasjon.

Når du har din grunnleggende ide ... må du forberede fjellet og lage flekkglassene og tredøren.

p>

3. Ta plyskortet eller en annen robust 1/2 tommers overflate. Erkjennelsen noe ... husk at styret vil være i karriere mye av hvem jeg bruker en billig flat dolly til å flytte mine ting ... noe som er solid med hjul ...

Ta litt seran-wrap og lakk dine vindusformer med glassmaling som leder eller svart enamal fungerer også. sørg for at viklingen din holder seg stram og flat. fyll inn ditt ledede rammeverk med glassfarge.

5.

Det vil ta noen dager for vinduene å kurere.
en dør ut av popsicle, pinner form og lim. 2 pinner støtter på baksiden av døren. Et stykke duct tape betwenn 2 dører vil gi litt fleksibilitet.

Ta brutt fliser, bruk limet lim dem i en mosiac mote til plybrettet. fugemasse med sement tørke. du kan bygge lag for oppføring hvis det passer.

lim flasker og bokser med lim på flisen som danner rammen til din kirke ..... plasser vinduene dine på , så seran wrap og duct tape taunt, hvor du vil ha dem. dekk dem så de er ikke skadet av sementarbeidet.

8.

nå min favorittdel. begynn å plassere steinene dine og lim dem med konstruksjonslimen. Du vil kanskje bruke kirurgiske hansker. og popcicle pinner for å distribuere lim jevnt. Ikke dekk vinduene eller døråpningen.

9.

Arbeid mellom adhearing pennier og messing til stablene og steinen til bygningen. til det er helt coverd.

10.

Det skal begynne å se ut som noe nå.
ved hjelp av de håndfylte startdekningene med cemnt ... med hendene dine for å komme inn i sprekker og sprekker. skrape sementet på steinene og arbeidet du vil vise gjennom.

11.

Ikke la sementet tørke til noe område du vil ha klart av sement. er mye lettere når det fortsatt er vått. Ta en våt klut og rengjør steinen og andre stykker. så en tørr klut over det ...... ta en pause i noen dager.

12.

Denne delen er rotete. er best uten vind. ta en middels størrelse pensel og start børsting til du har børstet nok til å se ditt steinarbeid ... tørk ned med en våt klut. Poler noe av metallet ditt og spray hele stykket med en fikse. en satin eller glansklar enamal er det jeg brukte. din ferdig ..... nå hva skal jeg gjøre med det.

Tips og advarsler

  • Dette kan bli et veldig tungt prosjekt. gjøre bestemmelser for det. hvor du vil ha det, hvordan du transporterer fra arbeidsområdet.
  • Når sement tørker som støv i vinden, så bruk øyevern, ansiktsmaske når du børster til slutt.
  • hvis du liker ideen om miniatyrer, enten for fugler og små dyr eller bare for å lage den .. dette var det mest underholdende prosjektet for de som liker repetisjonens tedium og vilene til det kreative sinnet.