Hvordan tegne frisyrer

 

1.

Frisyrer kan variere fra fletninger til vever, pony-haler, tresses eller bare lange flytende hårdesigner. Så vi vil kort noen få av dem. Du bør begynne med å tegne forskjellige posisjoner til en persons hode. For eksempel visninger fra forsiden, siden og baksiden av hodet. For de som ikke har den kunstneriske ferdigheten til å gjøre dette i full detalj, foreslår jeg å bruke vanlige former - sirkelen og en sidelengs oval kan bare gjøre det bra.

2.

Etter å ha tegnet hodet eller sirkelen din, begynner du med glatte linjer, ikke noe fancy. Hvis du for eksempel fletter hår og du fletter den rett tilbake, kan du trekke en linje som begynner på forsiden av hodet og kurve linjen nedover mot baksiden av hodet. For å legge til en liten dimensjon til hver linje som representerer hver flette, legg til små runde diamantformer som overlapper hverandre, på toppen av den opprinnelige linjen, og deretter skygge den inn med blyanten din.

3.

For andre hårdesigner som hestehale, følg trinn 1 og trekk deretter fra forsiden eller fra siden. Hvis du tegner fra forsiden, bestemme hvilken type hestehale du vil tegne ... sidehestehale eller en høy hestehale fungerer hvis du tegner fra sidevisningen også. Deretter bestemmer du hvor høy eller lav, og finn et startpunkt eller midtpunkt for å begynne å tegne dine svingete linjer med hår og sørg for at de også strømmer nedover. Dine linjer kan ha en liten kurve eller en slags zigzag føler for dem å representere waviness. (For tekstur)

4.

Å trekke hår som henger ned eller en vanlig frisyre . Start alltid med hodet og avgjøre hva slags vanlig frisyre du ser. Inkluderer det et knall? Er dette lange håret eller kort hår? Har denne personen rett eller krøllet hår? For å tegne et slag, gå ca 1/3 ' ned fra toppen av hodet, tenk det er rett over øynene dine, og trekk en myk linje fra den ene siden av hodet til den andre. Så rett over startlinjen for toppen av hodet, start en annen linje etter hodens form, nedover og bestem lengden og hva som helst annet, fordi resten er opp til deg.

Tips og advarsler

  • Ha det gøy med det , selv om du ikke liker det eller tror det, er det beste for deg nybegynnere der ute. Prøv å jazz det litt med noen farger og prøv å tegne det igjen og igjen. Alle tegninger er, er en haug med figurer som er modifisert for å gjøre noe unikt og kreativt.
  • Den eneste advarselen er ikke å være så kritisk for deg selv, noe som er lettere sagt enn gjort.
  • For de som har et kunstnerøy, talentet eller i det minste en kunstnerisk visjon, bør dette være ganske enkelt. Men for de av dere som ikke har enten, eller i det minste kan gjøre hår og tenker på å lage en bok med egne hårdesigner, er dette siden for deg. Jeg vil gjøre mitt aller beste for å gå deg gjennom hvordan du tegne dine egne frisyrer.