Slik oppretter du et galleri for japansk som selger

 

1.

Bare gå til http://zazzle.com og registrer deg en konto gratis. Det er importert for å velge et fint brukernavn for den nye kontoen din, fordi det blir en del av nettadressen som brukes til å få tilgang til galleriet.

2.

Når du er ferdig, 'Jeg går rett til MyZazzle for å lage ditt eget galleri ved å velge utseende og fylle ut noen grunnleggende opplysninger.

3.

Forutsatt at du har fått bildene dine (f.eks. bilder, grafikk , tegninger) på datamaskinen din, kan du klikke på kategorien Produkter og begynne å lage dine produkter. Zazzle lar deg lage et bredt utvalg av produkter fra T-skjorter, krus, postkort, til knapper av ditt valg. Å lage hver enkelt produkt en om gangen er en repeterende prosess som kan ta bort for mye dyrebar tid for en kunstner. Så jeg anbefaler på det sterkeste at du tar fordeler av hurtigproduktbyggeren. Klikk på u0026 quot; Hurtig opprett mange produkter u0026 quot; øverst til venstre, som bringer opp en 3-trinns veiviser for å øke hastigheten på prosessen.

4.

Merk at du ikke må lage alle produkter for hver av Velg riktig produkt for riktig design. For eksempel, hvis du har et design av en politisk figur, kan du kanskje ikke sette den på spedbarns creepers. Du bør unngå å plassere politisk kontroversielle design på frimerker.

5.

For hvert produkt du bestemmer deg for å opprette, gjør riktig tilpasning og justeringer. For eksempel vil du kanskje sørge for at designen ser ut som forventet på de mørke klærne. Jeg anbefaler også at du sjekker flagget for å gi kundene dine rettighetene til å tilpasse seg videre basert på deres personlige preferanser. Dette betyr ikke at du bør legge alle tilpasninger til kundene dine. Husk at ikke alle er kjent med tilpasningsverktøyet.

6.

En kul ting om Zazzle er at du kan bestemme hvor mye du vil belaste dine royalties. Det er lagt til royalties på grunnlag av de grunnleggende kostnadene som Zazzle betaler. Sjekk prisene på andre produkter for å finne ut de riktige prosentsatsene som belønner ditt harde arbeid og samtidig holde produktene konkurransedyktige på markedet.

Organiser produktene dine med produktlinjer og underproduktlinjer, og tilby kundene enkel navigering og bedre shoppingopplevelse. Du kan alltid omorganisere produktene dine ved hjelp av batchoperasjonen u0026 quot; Rediger valgt u0026 quot; på siden Produkter av MyZazzle senere.

Når du har laget ditt galleri og produkter, vil du få ordene ut og begynne å markedsføre dem. Det er flere måter:

9.

Det første trinnet er å nøye velge riktige søkeord som passer for dine produkter. Jeg anbefaler at du bruker mer spesifikke søkeord i stedet for generelle. titusenvis av produkter og gir svært liten sjanse for at produktene dine kommer frem foran shopper.

10.

Bruk så mange markedsføringsverktøy fra Zazzle for å markedsføre galleriet og produktene dine på dine egne nettsteder, blogger og sosiale nettverk. Zazzle tilbyr mange verktøy som strekker seg fra en enkel kobling til galleriet ditt ved hjelp av zBar eller Zazzle-stjernen, for å være vert for galleriet ditt som en del av dine egne nettsteder, avhengig av nivået på innsats og ferdigheter. Klikk på Galleri-fanen under MyZazzle, og se etter lenker under Link Building og Serious Tools til venstre. I Alvorlige Verktøy, er Zazzle også pro kjenner deg markedsføringsverktøyene spesielt for MySpace og Facebook. Opprett et kunstgalleri for kunstgallerier på kunstgallerier på Squidoo.

11.

Maksimere fortjenesten ved å bli en Facebook-medarbeider og tjene ekstra på hvert salg som refereres av kampanjeprogrammene dine. Når du registrerer deg som medlem og lager et galleri, vil du automatisk tilordne et tilknyttet ID. Du kan finne ditt tilknyttede ID ved å klikke på Galleri-fanen under MyZazzle. Se etter Associate Center under Associate Account på navigasjonspanelet til venstre. Klikk på Associate Center-lenken, og du vil se ditt tilknyttede ID øverst i hovedinnholdet på siden. Kampanjekoblingene eller widgets du lager i forrige trinn, inkluderer automatisk ditt tilknyttede ID for å spore henvisningstransaksjonene.

12.

Bli med i samfunnet i Google, lag kommentarer og venner, og delta i forumet. Integrer bloggen din med ditt galleri for ditt galleri, som dessverre ikke støtter Blogger for øyeblikket.

Mange av dere er dyktige i kunst og håndverk. Hvorfor ikke vise verden ditt talent og til og med tjene penger? Det er print-on-demand nettsteder som Zazzle og CafePress som gir deg en plass på internett for å vise frem dine grafiske kunstverk. Og hvis folk liker dem, kan de bestille fra en rekke produkter eller gaveartikler (for eksempel T-skjorter, krus) med arbeidene dine trykt på dem. Du trenger ikke å bekymre deg for utskrift og frakt. Alt dette er godt tatt vare på av disse nettstedene. Som en talentfull kunstner er alt du trenger å gjøre for å produsere kunstverkene dine, laste dem opp, lage produktene til ditt eget galleri .

I dette innlegget vil jeg vise deg hvordan du åpner ditt eget Zazzle-galleri, lager dine egne produkter og markedsføre dem. Jeg vil dele med deg noen av leksjonene jeg har lært, slik at du kan gjøre dette effektivt og effektivt.