Hvordan bli en fotograf i 8 trinn

 

1.

Før du plukker opp et kamera
Den enkelt viktigste egenskapen for suksess kan overraske deg - det er enkel integritet. I en verden bebodd av tusenvis av pretenders eller verre, vil denne ene attributtet sette deg foran nesten all konkurranse. For en fotograf betyr dette:

* Behandle alltid modeller, reklamer og andre fotografer profesjonelt og respektfullt.
* Bland aldri faglig og personlig liv
* Vær på plass med utstyret ditt klart , i tide - eller i forveien. Dette vil gi deg tid til å speide på stedet og slappe av, samt imponere kundene dine.

2.

Velg ditt utstyr
Noen fotografer bruker mer tid på å tenke på utstyr enn å skyte. Nyt maskinvaren, men husk at kameraer og linser ofte er et komplisert middel til en enkel slutt: fange en brøkdel av et sekund lys. Det finnes utallige artikler om hvilket utstyr som skal kjøpes, hvilket objektiv er skarpest, etc. så jeg vil overlate det til andre for å hjelpe deg her. En av de beste nettstedene for anmeldelser og spørsmål er Digital Photography Review. Forskning en rekke nettsteder for det nyeste utstyret og omtaler, og husk disse generelle og viktige tipsene:


1. Velg den speilreflekskamera som føles best i hendene dine. Se på kameraet ditt som en maleren ser på sine børster - det spiller ingen rolle hvem som gjør det. Det betyr noe for hvordan du bruker det.
2. Objektiver er viktige. Når du bestemmer deg for å bruke penger på en god kamera kropp eller en god linse, alltid velge linsen. Et middelmådig kamera med en god linse vil alltid skyte en topp av linjekameraet med en dårlig. Hvis du har råd til det, anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe en F2.8 70-200mm Objektiv - rundt 70 mm er ideell for fotografering, og zoom og bred blenderåpning er uvurderlig.
3. Skyt digital - for alle, men veldig spesialisert, er filmen død.

3.

Før din første modell skyter
Skyt inntil du bytter blenderåpning og zoom er helt automatisk
Skyt beveger mennesker eller dyr med to mål: (1) Øynene dine bør være skarpt i fokus, og (2) De fyller minst 80\% av rammen. Start med F4, og flytt til F2.8 for den mest utfordrende øvelsen. Min første 'modell' var min gule lab som kjører opp og nedover stranden.
Ta bilde tures av venner, familie, etc. med det formål å fange hendelser i bevegelse (ikke utgjør).

4.

Begynnelsesmodeller u0026 amp; Begynnende fotografer = Mulighet
En stor fordel du har er at du er i en bransje fylt med nybegynnere, og du har noe å tilby dem: fotografier. Modeller som vil lykkes, vil sannsynligvis skyte flere ganger i uken hvis ikke mer - for friske porteføljefotografier, samt erfaring. På baksiden betaler gode modeller nesten aldri for fotografer - de jobber enten, eller kan handle med tid på fotografier - aka 'Time for Prints' (TFP), eller 'Time for CDs.' TFP er deres tid for utskriftene dine.

Møtemodeller
I alle større byer og de fleste mindre er det alltid et basseng av fotografer og modeller som Ønsker å samarbeide. Du trenger trening og en portefølje - og de søker det samme. Så hvordan møter du? For tiden er de beste måtene å møtes via nettsteder som Model Mayhem, One Model Place, etc. Craiglist er også en Mulighet, men vær forsiktig.

Før du begynner å ta opp

1. Vær sikker, samt respektere modellens sikkerhetsbehov ved å velge en plassering - det er normalt hvis de vil bringe en venn til å fungere som en eskorte (jeg anbefaler at det ikke er et betydelig annet eller familiemedlem). Du risikerer potensielt tusenvis av dollar av utstyr, og de sannsynligvis risikerer mer. Skyt på et offentlig sted hvis det er mulig - dette gjør alt lettere og tryggere.
2. Velg et sted med variert bakgrunn og lys - variasjon er alltid bra for porteføljeskudd.
3. Scout nøye før skytingen på samme tid på dagen som du skal skyte. Tenk deg hvilke steder du vil skyte og hvordan du vil skyte dem. Ta litt øvelse bilder.
4. Skyt med naturlig lys, sent på dagen når solen er svakere, og bruk for det meste indirekte eller reflektert lys hvis solen er hard - som på en skyløs dag.
5. Har to eksemplarer av en enkel lovlig utgivelse og skriftlig avtale for dere begge å signere - for eksempel vil du gi dem eksemplarer av de fem beste fotografiene i bytte for deres tid. Vær veldig spesifikk på hva de vil motta, og når de vil motta det, og hold ditt løfte.
6. Diskuter forventningene og skapt ideer før du begynner å skyte.

7.

Under Shoot
1. Slapp av, dette er den morsomme delen!
2. Innse at det vil ta litt tid for modellen å slappe av. Tidligere ville minst noen kjente motebillere skyte sin første 'rulle' av film med et tomt kamera.
3. Oppriktig oppmuntre og ros modellens arbeid når det er mulig
4. Vennligst gi forslag når det trengs
5. Hvis ting går bra, fortsett å skyte. Hvis det føles grovt eller statisk, bytt sted.
6. Hold skyten til to timer eller mindre - noe mer og ingen av dere vil skyte ditt beste arbeid.

Etter skytingen
1 Si 'takk' og bekreft når modellen kan forvente å motta bildene sine
2. Hold alltid din side av avtalen. Jeg kan ikke stresse betydningen av dette enkle trinnet.
3. Hvis ting gikk veldig bra, skyt igjen - andre og tredje skudd er ofte enda bedre som både fotografen og modellen er mer avslappet.

Tips og advarsler

  • På fritiden, se på motemagasiner og trekk bilder og stiler du liker.
  • Vær alltid oppmerksom på din sikkerhet - du bærer tusenvis av dollar i kamerautstyr. Som motefotograf går du inn i en spennende verden. Hvis du lykkes, vil du bli misunnet av mange.

    Denne artikkelen hjelper deg med å komme i gang i 8 enkle trinn.