Hvordan lage din egen Obama plakat

 

1.

Det første du trenger er et godt bilde av deg selv, en venn, et familiemedlem eller et kjæledyr som du vil bruke for ditt eget Obama-ikon. Finn et digitalt bilde som ikke har for mye i bakgrunnen, eller du vil kunne ta et øyeblikksbilde ved hjelp av webkameraet ditt.

2.

Gå til www.obamaicon. meg og klikk på u0026 quot; Opprett. u0026 quot; Da må du velge om du vil laste opp et bilde eller ta et bilde ved hjelp av webkameraet ditt.

3.

Hvis du velger å laste opp bildet, må du da følg den enkle retningen og last opp bildet ditt. Det må være .jpg, .png, eller .gif. Bilder med gjennomsiktig bakgrunn i enten .png eller .gif fungerer best, men det vil fungere for alle bilder.

4.

Hvis du velger å ta et bilde ved hjelp av webkameraet ditt, Du vil følge de enkle instruksjonene og ta et øyeblikksbilde.

5. Når du laster opp bildet, får du ditt personlige Obama-bilde i stil med den berømte plakaten. Spill med størrelsen og farger for å perfeksjonere ditt utseende.

6.

Send til venner og familiemedlemmer og feire adventen til ny president!

Tips og advarsler

  • Du må registrere deg for å laste ned og beholde Obama-ikonet ditt.
  • Se gjennom galleriene! Det er mange fantastiske og morsomme bilder!
  • Lag din egen historie akkurat som President Obama gjør ved å lage ditt eget Obama-bilde akkurat som den som ble berømt av Shepard Fairey. I noen få enkle trinn kan du ha ditt eget røde, hvite og blå bilde tilpasset med din egen personlige melding om håp, fremgang, endring eller hva du ønsker. Flott å lage for deg selv eller sende til en venn! Feire innvielsen av vår nye president!