Slik bruker du Free Photo Editor Program Aviary

 

1.

Bli med på Aviary. Dette er veldig enkelt: gå til wwww.aviary.com, og klikk 'registrer deg' i øverste høyre hjørne. Dette tar deg til en ny side, der du kan skrive inn enkle opplysninger for å komme i gang. De spammer aldri eller selger brukerens e-postadresser, så vær ikke redd for å gi dem din personlige adresse.

Når du er registrert, vil du få en bekreftelse e-post. Bekreft e-postlenken, og du vil være klar til å komme i gang.

3.

Når du logger på, blir du tatt til det som kalles din ; oversikten u0026 quot ;. Dette er hvor alle dine kreasjoner vil dukke opp, så vel som de siste kreasjoner fra andre. For å komme i gang, sving over lenken øverst som sier 'Opprett'. Du får 3 alternativer. u0026 Quot; Peacock u0026 quot; u0026 Quot; Phoenix u0026 quot; og 'Toucan'.

Påfugl er det pikselbaserte 'visuelle laboratoriet', hvor du ved å legge sammen effekter og bilder sammen lager et helt nytt bilde. Det er vanskelig å forstå først, men når du kommer i gang kan du skape fantastiske effekter.

(For å se en veiledning på Peacock, gå her: http://aviary.com/tools/peacock)

5.

Phoenix er flaggskip image editor av aviary.com, som er den mest brukte av medlemmene. Det er det samme som satt opp til photoshop, og enklere å bruke enn Phoenix.

(For å se en veiledning på Peacock, gå her: http://aviary.com/tools/phoenix)

6.

Toucan er den siste gratis program som aviary tilbyr. Det er også det enkleste. Programmet er basert i fargekombinasjon, der brukere kan lage alle slags fargeprøver og -paletter.

(For å se en veiledning på Peacock, gå her: http://aviary.com/tools/toucan)

7.

De største selger poenget med dette programmet, er evnen til å redigere andre brukeres kreasjoner. Når du ser på en persons opprettelse, klikker du på 'Åpne i (uansett program)'. Ved å gjøre dette kan du se hvert lag, farge og effekt brukeren spilte med for å få det endelige bildet vist.

Tips og advarsler

  • Aviary er for øyeblikket et brukerbasert nettsted. Selv om det ikke krever abonnement på sin nettside, er det ulike oppgraderinger som kan tas, som tillater bruk av flere programmer og bruk i de enkelte programmene. Den fullstendige listen over abonnementspremier du kan få, finnes her: http: //aviary.com/subscription
  • Aviary er et helt gratis, web-basert foto og multimedia editor. Brukere kan redigere bilder, lage helt nye bilder og manipulere fargekombinasjon blant flere og flere andre applikasjoner.