Slik feiler du en kort dybdeskarphet (skarp emne, uskarpt bakgrunn) Foto i Photoshop

 

1.

Her er et bilde med en moderat til liten dybdeskarphet, men det er fortsatt ikke så latterlig som vi liker. La oss åpne i det photoshop.

2.

Ett bildet er åpent, bruk Polygonal Lasso-verktøyet (L) for å spore den delen du vil ha i fokus. For denne opplæringen gjorde jeg en rask jobb bare for å vise deg hvordan det er gjort. Jo mer du tar deg tid på denne delen, desto bedre ser den ut. Ikke vær redd for å zoome inn i skremmende proporsjoner (kommando u0026 amp; +).

3.

Når du har valgt den, kopier du (kommando og c) og lim inn (kommandoen og v) bildet som et nytt lag. Det skal limes rett over det du hadde valgt. Hvis det ikke kommer opp i det rette stedet, flytt laget over til hvor det skal være ved å bruke Move Tool (V).

4.

Dette er den magiske trinn. Velg det opprinnelige laget (ikke det eneste som har motivet), og velg Filter> Slør> Linsens uskarphet fra menyen øverst på skjermen. Med vår linsedosering-dialog åpnes, gir du bildet ønsket sløringseffekt. Her har jeg funnet ut at 20 er tilstrekkelig uskarphet, men hvis dette ikke ser bra ut, kan du gå tilbake og endre det. Husk, jo mer uskarpe jo mer glødseffekten du kommer til å omgå det opprinnelige objektet. Du kan alltid trekke den tilbake med Warp (Edit> Transform> Warp), men avhengig av hvor mye det er som kan bli vanskelig.

5.

Her er vårt komplette bilde! Hvis du får mye glød, prøv å bruke ketning (beskrevet ovenfor) for å trekke lyset bak bildet ditt. Hvis det ikke virker, prøv å bruke mindre linsskarphet.

Tips og advarsler

  • Ikke glem om Warp (Rediger> Overfør og gt ; Warp) verktøy! Prøv å bruke Rectangular Marquee Tool (M) for å velge området du vil koble for å få enda mer kontroll over modifikasjonen.
  • For mye uskarphet vil gjøre motivet lyse på en ganske skummel måte.
  • En grunne dybdeskarphet kan skape en god effekt, men det er ikke alltid mulig å gjøre den gamle moteveien. Jeg vil vise deg hvordan du bruker et moderne redigeringsprogram som photoshop for å gjøre en rask og skitten.