Slik lytter du til bøker på nettet

 

Finne kilder til lydbøker

1.

Søk på Internett med din favoritt søkemotor for vilkår som 'lydbøker' eller 'lytte til bøker.'

2.

Skjør nettstedene som kommer opp for de som høres interessant ut for deg. Ulike nettsteder tilbyr forskjellige kataloger av bøker. Noen tilbyr gratis lydbøker, mens andre kan kreve gebyrer for tjenesten.

3.

Null inn i en bok som interesserer deg.

4. < / p>

Last ned filene som inneholder lyden fra nettstedet, om mulig. Disse filene kan da overføres til mobile enheter, som en MP3-spiller, for å lytte på veien. Du kan til og med brenne lydfilene til en CD og sette den i et hjem eller bilstereo. Hvis dette ikke er et alternativ, kan lydfilen bli streamet direkte til deg. Hvis du lytter hjemme, kan dette være akseptabelt. Hvis du vil ta lydbøkene dine på veien, så se etter andre nettsteder som har lignende innhold.

5.

Sett inn hodetelefoner eller aktiver høyttalere. Trykk på 'Play' -knappen og la fortelleren feie deg bort.

Tips og advarsler

  • Det finnes mange gratis nettsteder for lydbøker. Vær flittig i ditt søk.
  • Mange klassiske litterære romaner er gratis gratis på spesielle prosjekter designet for å udødeliggjøre klassisk litteratur. Prosjekt Gutenberg er et slikt nettsted for å undersøke.
  • Lytte til lydbøker gjør at leseren vil glede seg over å lese en bok mens han gjør andre ting. Å tillate en leser å lese boken høyt til deg betyr at du kan få alle fordelene med å lese mens du trener, jobber eller kjører. Det er mange kilder å høre på lydbøker på Internett hvis du vet hvor du skal se.