Hvordan lage CD-gardiner

 

1.

BORSTE HOLENE:

Først må du bore et veldig lite hull inn i toppen og bunnen av hver CD, dette er hvis du ikke vil Fiskelinjen eller Nylon-tråden blir merkbar sløyfet fra midthullet allerede i CDen. Jeg foreslår at du tar litt tid med dette fordi sluttproduktet vil bli mye mer tiltalende. Men hvis du ønsker å lage disse gardinene, men ikke har en drill, kan du bruke midthullet på CDen for å gjøre hele sikringen. Det ser ikke så bra ut, men det vil fungere.

2.

KUTTE FISKERLINJE ELLER NYLONSTREP:

Etter at du har boret alt hullene, du må få fiske linje, sørg for å ha nok for mange rader du planlegger å lage, samt hvor mange CD-er du vil legge ved. (mer er bedre) Klipp et stykke fiskelinje, og sørg for at det tråder gjennom det borede hullet. Legg en sløyfe akkurat stor nok til å skyve på gardinestangen, avgjøre hvor mange lange stykker du må kutte av hvor mange rader du vil gjøre. (Du kan bruke det første kuttstykket til å være en veiledning for de andre for å sikre at alle blir de samme.) Når du har alle de større stykkene kuttet, må du kutte mindre stykker (størrelsen på linjen her vil avhenge av hvor mye plass du ønsker å ha mellom hver CD. Vær sikker på å forlate nok ekstra, siden du knytter to knuter i hver ende for å sikre CD-ene sammen), bruk igjen det første stykket som en guide for å bestille å ha alle de andre akkurat det samme. Uansett at du foretrekker et variert mellomrom mellom CD-ene.

3.

Koble til CDen 'S:

Få din første CD og kjør fiskelinjen gjennom det borede hullet og bind de to ender sammen i en liten, sikker knute for å gjøre sløyfen. Ta en av de mindre brikkene du har akkurat klipp og kjør det gjennom bunnhullet på den første CDen. Fra baksiden av CDen knytter du fiskelinjen i en dobbel knute for å sikre at fiskelinjen trekker seg gjennom boret hull. (Pass på at du legger til perlene dine, hvis du vil, i dette stadiet før du setter de to CD-ene sammen) Kjør den nederste delen av fiskelinjen gjennom det øverste hullet på den andre CDen, slik at du får det på samme måte. Fortsett for å gjøre dette til raden har blitt den lengden du vil at gardinen skal være. Fortsett å lage rader, på samme måte, til du er fornøyd med tykkelsen på CD-gardin.

Tips og Advarsler

  • Når du borer hullene, gjør det forsiktig så du ikke bryter CD-ene dine. Jeg vil foreslå at du bruker en håndbearbeiding til dette bestemte prosjektet.
  • For å involvere barna dine, få dem til å lage et eget gardin ved å la dem knytte seg gjennom CD-senterhullene eller la dem hjelpe til med å legge perler til din gardiner.
  • I denne artikkelen lærer du hvordan du tar resirkulerte CDer og gjør dem til et kunstnerisk sett med gardiner for å bli beundret og snakket om av alle.