Hvordan male Vinyl Bakgrunn i et mobilt hjem

 

1.

Flytt møbler vekk fra bakgrunnen. Fjern bilder og malerier fra veggen. Beskytt møbler og elektronikk fra maling spruter og drypper med plastbelegg. Tape dekslene på plass med malerenes tape.

2.

Damp tapetet med en kost.

3.

Forbedre vedheft ved å slipe vinyl tapetet med sandpapir. Skjør tapetet til det føles litt grovt.

4.

Dekningsområder som løper ved siden av vinyl tapetet med profesjonell malerens tape. Dekk gulvet under tapetet med tøffe dråpekluter.

5.

Coat vinyl tapetet med latex primer, ved hjelp av en ruller fylt med et lurteksel. Fest rullen til en forlengelsesstolpe hvis nødvendig. Bruk en pensel, produsert til bruk med vannbaserte belegg, for å glatte den våte primeren. Vent 2 timer for det grunnleggende tapetet å tørke.

6.

Vask børsten med vann.

7. primet vinyl tapet med satin latex maling. Påfør malingen som du gjorde primeren. Vent 2 timer for det malte tapetet for å tørke. Legg til en annen frakk hvis primeren bløder gjennom.

Tips og advarsler

  • Legg aldri ut usandret vinyl tapet, eller ferdig vil det mislykkes.
  • li> Ikke malet bare vinyl tapet, eller malingen vil skrelle. Hvis din veggbordsfilm i vinyl er i god stand, trenger du ikke å strippe den før du maler. I stedet kan du male over det, som om det var strukturert gips. Før du begynner på søknadsprosessen, bør du vurdere noen avgjørende Vinyl er nonporous, noe som gjør den dårlig egnet for primer og maling vedheft. Du må male opp tapetet, eller det vil uunngåelig kaste maling. Du må også legge på et grunnlag av primer, eller overflaten skal skrelle.