Hvordan male roser i olje

 

1.

Trekk først rosen i blyant på lerretet og trekk det deretter ut med blekk. Deretter bruker du det første oljelaget, som heter Imprimatura, og det må ha en nøytral olivenhue. Du velger hvor lyst eller mørkt du vil ha dette laget avhengig av det største lysområdet på det ferdige maleriet. La dette laget tørke.

2.

Det neste laget er Umber Underlaget, og det er gjort med brent Umber for å lette arbeidet i det forrige laget. Dette er å sette tonaliteten. La dette laget tørke og bruk deretter Dead Under-laget. Den er laget med Flake White, lys oker, rød oker, brent Umber, Preussisk Blå og Elfenben Svart. dette laget skal produsere en oliven kald grå farge. Lyset påføres tykt og skyggene er meget gjennomsiktige.

3.

Etter at det døde underlaget tørker, kan du gå videre til fargelaget. Her skal du gjøre skyggeområder mørkere, lettere områder lettere og begge er mer fargerike. I de lette områdene bruker du flere pastalignende blandinger.

4.

Det siste trinnet er etterbehandlingslaget. Her er hvor du detaljerer teksturene, tikke høydepunkter, lyse refleksjoner og signaturen din. Kinesisk vermilion ekstra, cadmium gul dyp, og madder lake dyp kan brukes her. Når du har tørket maleriet i seks måneder, gjelder deksellakken.

Tips og advarsler

  • Husk at maleriet handler om uttrykk, det trenger ikke å være perfekt.
  • Hold alltid børstene dine rene.
  • Oljemaling kan være giftig hvis det tas inn, så vær så snill å holde alle dine maler og kunstforsyninger utilgjengelige for barn.
  • Selv om du er en amatørartiker, er skjønnheten med å male med oljer tydelig. Gjennom disse trinnvise instruksjonene vil du kunne male en rose, med noe annet navn vil det fortsatt være like søtt!