Hvordan tegne Rose Vines

 

1.

Start med å tegne rosevinene dine med en fin kurvlinje. Det kan være så lenge og så svakt som du vil. Dette er grunnlinjen for rose-vinrankene.

2.

Bladene går videre. Hvordan tegne en rose vintreet blad, først start med en tappet form som vist. Du kan variere størrelsen på hver, jo mer variert desto bedre, eksperimentere med former og lengder.

3.

Skisse et blad til hver ende av linjene. Bladene er gjort ved å lage to buede linjer, og deretter koble til. Trekk en linje gjennom midten.

4.

Fyll ditt rose vintre med sett med blader, alternerende på hver side som vist. Du kan gjøre den så full eller så sparsom som du vil. Lær å tegne handler om å praktisere og eksperimentere, så vær ikke redd for å være kreativ.

Endelig kommer vi til å tegne rosene. vil bare gjøre halvåpnede roser. Å tegne en rose, begynn først med en virvel. Lag en liten lukket sirkel Som du gjør en kursiv 'e' .Klut opp og rundt, lukk linjen nær høyre side. < /p>

6.

Neste begynn nederst på virvelen, tegne et stort 'U' koble toppen av 'U' til den første delen du tegnet. U 'forskjellige former og legger den høyere på virvelen, kan du få hver rose til å se annerledes ut.

7.

Tegn den siste linjen, lag en lang' C '-form , kobler linjen til toppen av 'E' virvel og ned til bunnen av 'U' -formen.

8.

Tegn nå disse rosene på vintreet ditt , veksler igjen mellom bladene. Fest rosen ved å tegne en linje og to små blader ved foten av hver flomme wer.

9.

Prøv å tegne rosevinene dine i forskjellige medier. Det første bildet er vist i farget blyant. Jeg tegnet eksempeltegningene med en blekkpenn. Du kan bruke maling, markører, til og med fargestifter hvis du vil. Ha det gøy med det! Snart vil du finne deg selv tegne rose vinstokker overalt.

Tips og advarsler

  • Ikke vær redd for å legge til din egen kreative berøring til tegningene dine
  • Lær hvordan du tegner rose vinstokker. Disse er enkle trinnvise instruksjoner for å skisse lunefull rosevin. Perfekt for å dekorere et spesielt kort eller notat, kan du forankre rose vinstokker i ord eller til å dekorere et vanlig notat. Bruk fantasien din! Følg disse enkle intringene og lær å tegne rosevinstokker.