Slik publiserer du personlig poesi gratis

 

1.

Last opp diktene dine til et poesi nettsted. Nettsteder som Poetry Pen og The Poet Sanctuary lar deg selv publisere arbeidet ditt for å bli delt på internett. Du beholder fortsatt opphavsretten og kan også publisere arbeidet ditt andre steder, og du kan få muligheten til å bli lest av andre.

2.

Skriv din egen poesiblogg. Nettsteder som Livejournal og Blogger lar deg starte din egen webjournal gratis. Gjør nettstedet ditt til en skriftlig journal og last opp arbeidet ditt. Gi familie og venner lenken til nettstedet ditt slik at de kan se arbeidet ditt.

3.

Kjøp en bok kalt 'Poet's Market.' Denne boken inneholder alle utgivere som publiser poesi. Send inn arbeidet ditt og se om du kan bli profesjonelt publisert. Spør om å skrive magasiner som Writer's Digest for å se om du kan få jobben din publisert på trykk.

Hvis du er en forfatter, har du sikkert lurt på hvordan du blir publisert. Tatt i betraktning at det kan være en tidkrevende forsøk, vil du kanskje tenke på å publisere ditt arbeid selv. Takket være internett er det mange måter du kan få poesien din der ute for verden å se. Ikke vær redd, ditt arbeid er automatisk opphavsrettsbeskyttet, så publiser vekk!