Hvordan finne riktig kamera

 

1.

Vær ærlig. Er du virkelig en profesjonell fotograf som du trenger det $2000 kameraet? Hvis du vet hvor ofte du skal ta bilder og hva slags bilder du 'sannsynligvis vil ta det', blir det lettere å finne riktig kamera for deg - og få den selgeren av ryggen om den dyreste modell han har.

2.

Typer bilder: Skal du bruke kameraet ditt for uformelle stillbilder eller bruker du det til en kunstklasse? Trenger den å ha Innstillinger som bruker tekniske ord som lukkerhastighet og eksponeringsverdi, eller vil du heller la kameraet finne ut det for deg? Å vite bildefaget ditt, vil hjelpe deg med å eliminere kameraer som er for harde for å finne ut eller finne de som gir deg frihet til å være den kunstneriske personen du er.

Kvalitet: Er du kresen om farge og lys? Skjønner uklare bilder deg? Pass på at du ser på kameraer som passer dine forventninger. Hvis du vil ha ekte farge, sørg for at kameraet kan skryte av fargeinnstillingene. Hvis du har tenkt å ta med sportsbilder eller bilder av barna dine som spiller på gården enn bildestabilisering kan hjelpe deg med eventuelle uskarphetsproblemer du måtte ha. En god måte å fortelle om et kamera virkelig gjør det som står, er å spørre selgeren om du kan ta et bilde og deretter skrive det ut (ikke alle butikker vil tillate dette, men noen, som Best Buy, noen ganger gjør).

4.

Referanser: Kameraer tilbyr så mye i disse dager at omtrent alle du møter har en som gjør noe du ikke vil tenke på. Spør vennene dine og familie om hva slags kameraer de har Se om du kan se på bildene de har tatt eller spør om du kan prøve kameraet ut for en dag eller to. De er mer sannsynlig å være ærlige for deg enn en fremmed på kommisjon, så spør dem hva de elsker og hater om kameraet. Pass på at du hører hva alle egentlig sier og hvordan det gjelder deg.

5.

Prøv det selv: Når du kommer til det, vil du aldri vite om et kamera egentlig passer til dine behov før du prøver det selv. Hvis du gjorde din undersøkelse og visste hva du skulle ta bilder av, vil du ofte ha det bra med det valget du gjorde. Når du har tatt kameraet ditt, må du begynne å bruke det slik at du kan få en følelse for hvorvidt det er fungerer for deg og hva du bruker den til. Det er virkelig den beste måten å finne riktig kamera for deg.

Tips og advarsler

  • Lag sikker på at du forstår lagringsretningslinjer hvis kameraet ikke passer dine behov.
  • Hvis du planlegger å ha dette kameraet en stund, må du sørge for at det er en nyere modell. Eldre modeller kan noen ganger stoppe batteriet og lader deler slik at hvis du feiler, må du kjøpe et nytt kamera i stedet for en erstatning.
  • Kamera shopping kan være en smerte. Spesielt når selgere prøver å selge deg noe som ikke er det du leter etter. Her er en enkel guide for å finne riktig kamera som passer dine behov.