Slik publiserer du bøker laget av barn

 

1.

Skriv inn innholdet i boken i et tekstbehandlingsprogram på datamaskinen. Formater sidene i hvilken stil som passer for boken du lager. Hvis du vil ha en 5-å-8-tommers bok, formatiser sidene dine til å være 5 tommer med 8 tommer. Du vil også trenge en margin på 1/2 tommer til 1 tommer fra toppen, høyre, venstre og nederst på hver side. Bøker skrives vanligvis ut i en skrift fra 12 til 14 poeng.

2.

Proofles boken for grammatikk og stavfeil, og få noen fra utenfor familien - kanskje en venn eller kollega - les det over for feil.

3.

Konverter sidene til et bærbart dokumentfil (PDF) format. De fleste utgivere utgivere på forespørsel godtar kun denne typen format. Last ned et gratis program (se Ressurser) som overfører dokumentet til PDF-format. Du kan deretter se det ferdige dokumentet ditt ved hjelp av et program som Adobe Reader, Foxit eller OpenOffice.

4.

Sammenlign utgivere på utskrift og velg en basert på utseendet på deres bøker, kundeservice og deres pris per bok. Se forumene eller tilbakemeldingsseksjonene på hver utgiveres nettsted og noter eventuelle problemer som folk har med utgiverens tjenester. Når du velger en utgiver, skriv inn navnet på prosjektet ditt og velg egenskapene til boken din. Du kan legge inn ønsket størrelse, antall sider og om du vil at den skal være innbundet.

5.

Last opp PDF-filen til boken til utgiveren s nettsted. Bruk utgiverens gratis, online dekningsprogram for å lage et bokomslag med barnet ditt. Hvis utgiveren ikke har et dekningsprogram, kan du finne noen som vil lage et deksel for deg. De fleste forumene for utskrift på forespørsel er fulle av folk som jobber i beslektede felt, så det bør være enkelt å finne noen som er villige til å lage et deksel for boken din til en rimelig avgift.

6.

Send inn prosjektet ditt for godkjenning. Når boka er godkjent, kan du bestille en beviskopi for å forhåndsvise. Godkjenn beviskopien etter at du har sjekket at den er til din tilfredshet, og legg deretter boken til salgs på utgiverens nettside og bestill kopier til venner og familiemedlemmer. Hver gang en bok er bestilt, skriver utgiveren en kopi og tar vare på innkjøpsordren og frakt.

Hvis du har barn som er spirende forfattere, kan du oppmuntre dem til å fortsette i deres skriving ved å publisere bøker som de har skrevet. Med mange utgivere utgivere der ute, er det relativt enkelt å publisere bøker skrevet av barn. Ved å gjøre det, vil du lage et minnesmerke for familien og oppmuntre barna samtidig. Start med å finne utgivere online utgivere gjennom lister på nettsteder som Bookmarket.com eller Booksandtales.com (se Resources).