Ideer for å male en kryssfiner gulv

  Wood aldre til en grå-sølv farge etter å ha blitt utsatt for sol og regn. Hvis denne fargen ikke er den som appellerer til deg, gir det et annet utseende på treet, og det forhindrer at det blir farget og holder litt fuktighet. Slipp treet til en jevn overflate. Fjern fett eller smuss før du maler.

Hvit vask

Et lett lag med fortynnet, off-white maling gjør at fargen og kornet i treet viser seg. Tynn en latexbasert maling med vann. Eksperiment med denne blandingen på skraptre til du får Dybden av farge du vil ha. Denne teknikken kan også brukes med farget maling for å gi et hint av farge, for eksempel grønn, blå eller grå. Hvis malingskjermen er for tung, tørk den av med en klut eller aviser.

Malte tepper

En faux teppe definerer et område midt i et gulv. Påfør malte teppet over slipt bare tre eller en malt overflate. la det tørke. Bruk stenciler til å lage et mønster på 'teppet' hvis du ikke er kunstnerisk tilbøyelig eller tegne frihånd hvis du er. La hver farge tørke hvis du vil være overlappende maling, for eksempel å legge gule sentre midt i blomster eller mørkegrønne vener på lysere grønne blader. Geometriske former er interessante og brukes best i en moderne setting. Strikker og plager krever planlegging. Merk stripene med malerenes tape for å sikre rette linjer.

Mønster

Etterligne utseendet på sildbenet, kurvvev eller parkettgulv med maling. Hold fargene i de brune og beige fargefamiliene for å sikre at gulvet ser ut som tre eller bruk en mer fargerik design for å skille gulvet. Når du maler en stor flate av gulv, bruk en T-firkant for å sikre at designet er sentrert og rett. En liten 1/4 avvik i begynnelsen kan resultere i en tre-tommers avvik over 20 fot eller så. Vurder å dele gulvet i kvartaler og male hvert kvartal separat.

Svamp

Sponging gir en tekstural kvalitet til å male. Den siste fargen du maler med, vil være den mest fremtredende skyggen. Bruk sjø svamper for et mer naturlig utseende. Hansker med svampe festet kan gjøre jobben gå litt raskere. Pass på å ikke dyppe hansken inn i malingen. Øv teknikken din på skrap eller papir til du er komfortabel med resultatene dine. Gi treet et strøk av grunnfarge. Svamp maling neste farge, la den tørke og male med den endelige fargen. Andre tekstureringsteknikker for å male tregulv inkluderer ragging, combing og tørr maling.