Hvordan bruker jeg Dove Blender penner?

 

1.

Tegn med vannoppløselige penner på papir. For å beskytte arbeidsflaten legger du flere lag papir under den du bruker til å tegne. Gjør noen solide innfelt seksjoner, og noen enkeltlinjedoodle for en rekke å jobbe med. Bruk flere farger som du vil øve med å blande sammen.

2.

Hold Dove Blender-pennen opp ned og med hetten på, klem og trekk ut hetten på bunnen enden av pennen. Åpne flasken påfyllingsvæske og hell et par dråper. Bytt alle dekslene og dekslene og la pennen stå i noen sekunder før du bruker.

3.

Fjern pennen ' s-hetten og begynn å tegne pennearbeidet fra trinn 1. Fordi Blenderpenningen er gjennomsiktig, vil du ikke se hva den tegner. Hver gang du går over en annen vannløselig blekk, vil pennen vaske blekk og tillate Det skal blandes og smusses. Eksperiment med en rekke bruksområder, inkludert å sette blenderblandingen på et klart område, og deretter sette pennen over det. Prøv å blande flere farger sammen.

4.

Ta tak i niben på Dove Blender-pennen mellom tommelen og pekefingeren, og trekk den rett ut for å erstatte en skitten eller slitt nib. Sett inn en erstattet nib og trykk forsiktig ned til den ikke vil gå lenger.

5.

Lag din Dove Blender-penn med hetten på og vekk fra varmen.

Dove Blender penner er påfyllbare kunstpenner full av en klar væske som blander alle vannbaserte medier. Dette gjør at du kan bruke en rekke forskjellige forsyninger sammen sømløst, samt blande nye farger. Det baserer seg i utgangspunktet på de vannbaserte pigmentene, og med en liten mengde rubbing kan de blandes sammen igjen før tørking. Tipsene vil av og til bli skitne, så de selger sett med utskiftbare nib for rask forfriskning.