Hvordan lage og fullføre en vakker utklippsbokside

 

1.

Planlegg først bakgrunnen. Du kan bruke det vanlige hvite arket som kommer inn i plastsidene til de fleste utklippsbøker. Eller du kan kjøpe spesielle utklippsbokpapir for det.

Andre ideer, bruk store magasinsider for bakgrunnen din. Noen av annonsene i noen magasiner er så vakre. Se etter de som du liker og bruk en av disse.

Enkelhet er best å skape noe vakkert. Hvis du skal legge mange bilder og masse action på en side, bruk en solid bakgrunnsside og eller en bakgrunn av 'liten' utskrifter, små rosebuds eller veldig små dekorasjoner. Disse ser best ut med mange bilder.

Legge til bare ett bilde på en side, så kan du kanskje bruke den større mønstrede bakgrunnen. Bare se hvordan det ser ut.

2.

Kutt anførselstegn og ord fra gamle bøker og blader og bruk disse som sidedekorasjoner. Klipp ting i sirkler eller kutte dem med hjørne cutters som noen utklippsbok møter har tilgjengelig.

Skriv dine egne sitater eller dekorasjoner med dine egne fountain penner. Dekorer med akvareller. Du trenger ikke å bruke mye penger på dette. Du kan bruke et barns akvarell sett til å legge til biter av farge på en hvilken som helst utklippsbokside.

Legg til familiefotografier eller historiske fotografier.

3.

Skriv en historie og legg til det.

Legg til små ting som biljettstubber, togbillettstubber. Legg til McDonalds frityrbeholder (pappen ) fra din siste ferie og merk den med destinasjonen.

Lim i en liten sukkerpakke eller saltpakke. Disse merkelige tingene gjør at utklippsboket ditt ser annerledes ut.

Dekorer sider med sitatene fra favorittdiktene dine.

Tips og advarsler

  • Gjør aldri hva alle andre gjør. Bane din egen vei på veien til din første utklippsbok.
  • Ikke nødvendig å følge utklippsbokregler. Du trenger ikke dyre lim og dyre verktøy. Bruk det du har. Kjøp en limpenn eller en limpinne og bruk det.
  • Vær forsiktig når du bruker kutterne, de som bruker linjaler, noen ganger kan razors deri kutte deg.
  • Bruk skarp saks, men pek dem alltid bort fra deg og dine hender og kropp.
  • Det finnes en million måter å lage en utklippsbokside på. Les denne artikkelen og finn noen forskjellige måter.