Gjøre Elk Lose u0026 Regrow Antlers?

 

Mann Elk

Bare mannlig elg vokser gevir, som også gjelder for slike arter som whitetail hjort og elg.

Tidsramme

Veggene av elg forblir på dyret til vinteren slutter, i motsetning til de av elg og hjort. Elgens vinkler faller av i april eller mai, da begynner elgene umiddelbart å begynne å vokse sitt neste sett.

Funksjon

Elvhunder vokser vinkler slik at de kan sparke med andre menn for retten til å kompisere med hunnene. Mens gevirene er en byrde når de blir svært tunge, vil det faktum at elg forblir i grupper om vinteren, at mennene også vil konkurrere om mat --- holde hovlene til våren tillater dette.

Living Tissue

Antlers er levende vev og vokser med en utrolig hastighet. De store vinkler av noen elg vokser til sin fulle størrelse i tre til fire måneder.

Kalsium

Elger forbruker store mengder kalsium for å hjelpe deres vinger trives. Når parringssesongen slutter, begynner den mannlige elgens kropp å reabsorbere kalsiumet i gevirene; de blir sprø og faller av kort tid etterpå. Elk er en art av hovdyr, eller hovede pattedyr, i Nord-Amerika som vil generere gevirer, miste dem og regrow dem. Denne prosessen skjer i løpet av året og tjener et bestemt formål.