Hvordan lage Celtic Line Art

 

1.

Bestem hvilken type keltisk linjekunst du vil opprette og utformingen av designet. Tenk på hva det er for - et kort, en flyger, for å dekorere nettstedet ditt, en ramme for en invitasjon. Jeg kommer til å passe en fugl inn i en bueform for mitt eksempel. Jeg startet frihånd og bestemte meg for at jeg ønsket mer nøyaktighet med mekanisk tegning. Jeg brukte en pilleflaske til halvcircle øverst (og fortsatte litt rundt) og en rutenettlinje for sidene og bunnen. Jeg slette ikke goofene på skissen min slik at du kan se det er ok å lage goofs og slette dem.

2.

Se på kildene dine. På bunnen skal jeg anbefale en billig bok, det er vanligvis under $10 fra bokhandlere eller Amazon, og det er den beste klassiske kilden til originale Celtic-design du noensinne vil finne. Celtic Art: The Methods of Construction av George Bain har tusenvis av eksempler på dem alle hundre år gammel - noe som gjør det rettferdig å kopiere og tilpasse dem, designene selv er ikke under opphavsrett. Se opp en god Celtic-design eller studere mye lignende til hva du vil gjøre. Beslut Du kan også se på museumskolleksjoner på nettet. Hvis du søker på Kells bok eller Lindisfarne Gospel, vil du se sider av to av de vakreste biblene noensinne laget - og chock full av nydelige keltiske mønstre , de fleste av dem er svært små i virkeligheten. Stol på meg, du vil jobbe større og forenkle dem!

3.

Keltiske fugler og dyr blir forvrengt for å fylle plassen. føttene blir store. Haler og nakke bøyer seg rundt på morsomme måter, nebber og muzzles kurve, og de er s tylized. Så i dette trinnet skal jeg lage en keltisk fugldesign som du kan kopiere til din første hvis du er for lat til å søke online for gode eksempler. Gjør en tåreform for vingene. Tegn nakken som kommer opp fra toppen og ta en linje ned rundt tårnet for å gjøre kroppen. Skal halen komme ut fra under vingen og bøye den rundt bunnen av plassen, og avslutte den avrundet løst. Vi vil forfine disse figurene, dette er en skisse. I rommet mellom kroppen og halen trekker du en fot. Noen ganger viser begge føttene, noen ganger bare én, vi holder denne fuglen enkel. Tegn et rundt øye med en prikk i den i hodet og trekk nebbet som vist.

p> Vi har fuglen plassert og har fylt mest, men ikke hele plassen. La oss få mer avansert her! Tærne er scrunched opp i rommet, men de kunne curve ned og interlace med halen fjær. Da kan vi få lange vingefjær som kommer opp fra vingen til vingen for å krølle rundt og knytte seg til nebbet. Det ser bedre ut nå. Detaljere vingen. Sett et rektangel rundt det slik at det passer på et kort. Legg til tre sirkler i hvert hjørne for å fylle de avrundede hjørnene, tre er hellige og tradisjonelle i keltisk kunst.

5.

Slett forsiktig de to områdene du har krysset inn og redrav dem så at de basketweave. Hvis du sletter de fleste linjene og går over de rette linjene, er det enklere å bruke de gamle linjene som retningslinjer. Dette er vanskelig, vær veldig forsiktig med å krysse rettene i blyantstadiet! De må gå over, Så Under konsekvent. Legg de spisse endene på fuglens øye (som kan gjøres tidligere). Fugler og dyr har ofte menneskelige øyne i keltisk kunst. Sjekk alt nøye for feil. Sjekk det igjen og få en venn eller et familiemedlem til å sjekke det.

6.

Bruk din knaddede viskelær, noen ganger kalt et kittgummi. Squish det i fingrene og strekke det og flate det, trykk deretter på blyanten og løft. Strekk og fold og gjør dette igjen til du lyser alle linjene til du knapt ser dem. Bruk pennen til å blekk forsiktig. Jeg gjør vanligvis endringer i siste øyeblikk i inking, utjevning linjer og kombinere linjer hvis de kjører ved siden av hverandre. Jeg legger også til i noen tilfeller detaljer etter blekkingen når jeg kan se den endelige versjonen. La bleken tørke en stund før du sletter den helt ren. Hvis du planlegger å bruke vannmedier for å fargelegge det, bruk en vanntett penn til linjene. Deretter slette alle blyantene. Du vil finne ut fort om du har glemt å blekk noe!

Tips og advarsler

  • Tegn lett i blyantstrinnet, slik at det slettes lett og ikke Ikke la et spor i papiret.
  • Hvis det endelige papiret ditt er tynt eller du har en lysboks, kan du gjøre blyantene på riper og blekk på det endelige papiret. Vær forsiktig med å slette linjer du ikke vil ha nøye om, så du ikke sporer dem!
  • Farge med hvilket som helst medium du liker - akvarell, gouache, farget blyant, akryl. Rengjør linjene med svart hvis du farge med noe ugjennomsiktig.
  • Du kan lett tilpasse denne fuglen til en due, ved å sette en oliventak i bekken i stedet for vingefjærene. Forkort vingefjærene for å komme opp like under oliventaket eller krysse med det hvis du gjør det.
  • Keltiske mønstre som denne er passende for bursdags- og feriekort, visittkort, CD-dekker til keltiske musikere eller rockemusikk, julepynt og kort, kirkebannere, plakater, flygeblad, dekorativt maleri og mange andre bruksområder. Når du har laget et godt originalt design, kan du bruke det til alt du liker!
  • Ikke prøv å gjøre Celtic-designene så små som de gamle mesterne uten mange års praksis og kanskje et forstørrelsesglass. De vil stubbe Du føler deg ikke så dårlig at dine er store og dristige, de fungerer bedre for kort, invitasjoner, plakater.
  • Ikke prøv noe forseggjort med små detaljer på en stor side for ditt første forsøk. gjorde det og min 11 'x 14' teppe side aldri ferdig - jeg brukte år å plukke på det og da sketchbook ble flom skadet så jeg takknemlig kastet det ut og gikk for noe enklere. Arbeid liten hvis du vil jobbe liten, i hvert fall til du har mye øvelse!
  • Keltisk linjekunst er ikke så vanskelig. Det tar bare omhyggelig penciling, retningslinjer og en god viskelær for å fylle et hvilket som helst område du vil ha med vakre knutwork, labyrintmønstre, figurer og stiliserte dyr - 'zoomorphs.' Lær hvordan de gamle gjorde - kopier masterne!