Hvordan lage HDR i PhotoshopCS3

 

1.

Åpne PhotoshopCS3; klikk på Åpne og velg et bilde; -Photoshop åpner ikke nødvendigvis RAW-editoren på kommandoen, men du kan endre det i dine preferanser under FIL-menyen. Når du har valgt bildet, åpner du RAW Editor, hvis du setter det opp raw editor vil åpne alle bildene du velger automatisk.

2.

Som du kan se fra bildet, er alle innstillingene allerede brukt på bildet mitt for å gjøre det ligner HDR. Jeg vil gå deg gjennom alle trinnene slik at du forstår det bedre. Nå på trinn ett.

3.

Trinn 1. Så ... du har åpnet ditt bilde i raw image editor, right? Nå, se innstillingene til høyre for bildet. Vennligst se bildet for å se detaljer

4.

Nå er det viktigste å huske her at De eneste innstillingene som faktisk gjelder for å lage HDR som bildet er: Fyll lys, svarte, eksponering, klarhet og metning. Men du er velkommen til å endre hva du vil passe dine behov eller smak.

5.

Først begynner du på toppen a da jobber du deg ned. Så la oss begynne med eksponering, du kan enten sette den opp eller sette den ned. Flytt deretter fylllyset og svarte helt til høyre. (Hvis bildet er overeksponert eller undereksponert, vil disse innstillingene ikke brukes, endre de to som du ønsker)

6.

Fill-lyset skaper mer lys i bildet og svarte gjør bildet mørkere. Når det kombineres, kan det skape en subtil merkelig effekt av belysning i bildet.

7.

Deretter flytter du klarhetsknappen helt til høyre eller 100\%. Klarhet er ryggraden til HDR i Photoshop Raw-editor. Klarhet er hva som viser deg detaljene .. Det gir i utgangspunktet de fine rynkene.

8.

Til slutt kan du spille med Metting ved å bytte den til svart og hvitt eller til en dypere metning. De fleste fotografer velger en lavere metning, for eksempel -40. (personlig jeg ikke berører metningen, jeg elsker å vise det jeg så).

9.

Så nå vet du hva hver innstilling er for, og hva som oftest brukte innstillinger er. HDR-bilder fungerer bra på landskaper eller folk. Jeg håper denne artikkelen var informativ. Lykke til!

Å lage et HDR-bilde kan være kostbart, men hvis du allerede eier Photoshop, kan du også lage HDR-bilder som bare ved hjelp av RAW-editoren. Det er enkelt og enkelt.