Hvordan skrive en god barnes bok

 

1.

Skriv inn en bestemt sjanger. Det er flere undergrupper på barnas bokmarked. Sjangrene er aldersspesifikke, og ditt valg av sjanger spiller en stor rolle i måten du forteller historien din på. Noen av sjangrene inkluderer babybøker, tidlige bildebøker, bilde bøker, enkle lesere og overgangsbøker. Det unge voksenmarkedet kommer etter disse sjangrene. Besøk biblioteket eller kjøp barnas bøker for å få en ide om hvor historien passer. Dette er den beste måten å bli kjent med disse sjangrene. Du kan også finne genre retningslinjer online.

2.

Sett opp historien din ved å skrive ned et punkt-for-punkt sett med hendelser du vil dekke. Hvis du skriver en bildebok, gir du en kort beskrivelse av typen illustrasjon som vil vises med hvert plottepunkt i boken din. Oversikten for en barns bok vil være enkel. Formålet er å hjelpe deg med å holde historien din i tråd med målgruppen. Mål for en historie som passer til aldersnivået du skriver for. Børnebøker er vanligvis basert på barnehagerrymer som høres godt ut når de leses. Historier som lærer om natur, husholdningsobjekter og verden rundt oss, fungerer best for tidlige bildebøker. Hvis du skriver en historie for tidlige lesere, introduserer begreper som å unngå ting som kan skade deg, dele og akseptere folk som er forskjellige.

Skriv din historie ved hjelp av språk som passer for målgruppen av sjangeren du skriver inn. Bruk humor for å gjøre historien mer underholdende. Dette kan inkludere bruk av dyr som snakker eller setter historien din i miljøer som barn forbinder med å ha en god tid, for eksempel sirkus. Hvis du skriver en bildebok, tenk på illustrasjonene du skal bruke og hvordan du kan sitte på ordene dine rundt dem. Bilde bo oks stole på illustrasjonene så mye som teksten. Illustrasjonene bør forsterke det du har skrevet.

Fortell historien din om å engasjere ditt unge publikum og la dem naturlig ta inn noen meldinger historien din kan inkludere. Hvis du har et skriftlig aldersmessig språk og du forteller historien din i en innstilling, kan barn forstå det, vil du ha oppnådd dette målet. En god bok for barn skal alltid ha som mål å ha en balanse mellom utdanning og underholdning. Å finne balansen mellom de to er måten å skrive en vellykket bok for barn på.

Det er mange sjangre i barnes bokmarkedet. Hver av disse sjangrene har en annen hensikt og krever en bestemt skrivemåte. En karriere som forfatter av bøker for barn kan føre til økonomisk og kreativ suksess, men å finne den suksessen kan være utfordrende. Hvis du liker å skrive historier til barn og forstå det grunnleggende som er involvert i håndverket, kan du skrive historier som vil bidra til å forme og inspirere unge sinn.