Om Home Studios

 

Historie

Kunstnere over tid har hatt studioer i sine hjem. Mange vil bringe lærlingene eller elevene til studiet for å lære dem. Mellom det 15. og 19. århundre ble alle kunstverk som kommer fra et studio, uansett om det ble produsert av studenten eller mesteren, merket som 'fra studioet av (sett inn masterens navn).'

Funksjon

En hjemme studio er vanligvis den første, og muligens bare studio som en kunstner vil ha. Det er et sted som er satt bort fra resten av husstanden, ofte i et ubrukt rom eller en egen bygning på husets eier eiendom. Alle kunstnerens forsyninger er samlet der, slik at de kan brukes til å lage et øyeblikk.

Funksjoner

De fleste hjemmestudioer vil ha flere vanlige ting. Riktig belysning er ofte en viktig prioritet. Vinduer med nordlys er ideelle, selv om lamper med spesielle pærer for å etterligne naturlig lys kan brukes. Det er behov for et easel av noe skjema for å holde lerret mens kunstneren søker maling. Under easel brukes en tarp eller drop klut til å beskytte gulvene. Hylle er også nødvendig for å holde malinger, referansebøker, børster og andre malerier.

Betydning

Hjemmestudioene er praktiske og økonomiske av flere grunner. For det første er vedlikeholdet relativt rimeligere enn et studio satt opp på et annet sted. Ved å bruke et ubrukt rom eliminerer studioleiefrigjøringen. Kunstneren trenger heller ikke å reise til sitt studio; Dette eliminerer transportavgifter og reisetid. Kunstneren kan også dra nytte av å være i stand til å enkelt gå inn i studioet når som helst inspirasjon slår, selv om natten.

Betraktninger

Selv om hjemmestudioet kan være nyttig, har det også sine ulemper. Hvis kunstneren har en familie, kan hun hele tiden bli avbrutt i løpet av malingssessene. Å ha husarbeid, regninger og familieoppgaver så nærliggende kan også hindre at en maleren oppretter så fritt som de ville hvis de var på et eget sted. Til en maleren er hjemme-studio et veldig viktig sted. Det er der han kan flykte fra hjemmet og holde seg unna for å skape. De fleste hjemmestudioer har visse standardutstyr, bruker, funksjoner og funksjoner som gjør det nyttig og til og med økonomisk for kunstneren. Det kan også ha sine ulemper. Disse gjør det helt annerledes enn å ha et kunststudio noe annet sted.