Slik selger du bilder på RedBubble

 

1.

For å komme i gang med rød boble må du først opprette en konto.

2.

Når kontoen din er opprettet, begynner du med å opprette din profil

3.

Eller du kan bare gå rett til å laste opp et bilde. Rød boble har mange forskjellige krav, vennligst se bildet for å lese mer.

4.

Under opplastingsprosessen kan du sette en tittel, legge til en beskrivelse, legge til tagger, selge jobben , endre prisene, legg bildet til en gruppe og til slutt gjøre det gjemt eller synlig.

5.

Etter at bildet er lastet opp, som forresten kan ta noen minutter, da har du muligheten til å se arbeidet som en kjøp / forhåndsvisning eller for å legge til mer arbeid.

6.

Her er bildet av kjøps- / forhåndsvisningsskjermen. Du kan endre hvilken type utskrift som skal selges, for eksempel et kort, innrammet utskrift, mattet utskrift, etc. Du kan også endre størrelsen, som også bestemmes av de faktiske pikslene i filstørrelsen. Hvis bilder blir beskåret, kan de ikke se rett når du skriver ut.

Så, nå vet du hvordan du oppretter en konto, oppdaterer profilen din, legger til kunstverk og priser det, så vel som å kjøpe eller forhåndsvise det. Jeg vil vise deg hva du kan gjøre med bubblesiten. Boblesiden er et gratis nettsted som hver artist får med sin konto, det tillater dem å vise frem sitt arbeid som er tilgjengelig for salg, og en 'om meg' side. Her er baksiden til bubblesiten.

8.

Det neste trinnet er å administrere galleriet ditt. Derfra kan du sette opp mapper og deretter dra bildene dine til hvilken mappe du liker. For eksempel installerer jeg en plantemappe ... alle planterelaterte bilder tilhører den mappen.

9.

Og til slutt, se din bubblesite. Dette er øyeblikket hvor du får se nettstedet ditt i aksjon, eller hvordan andre ville se det. Du kan markedsføre dette over hele nettet, vise det til venner, familie, naboer, medarbeidere eller andre som har fotografering eller kunst. Lykke til, og jeg håper du liker RedBubble så mye jeg har:)

Tips og advarsler

  • Bare last opp arbeid stolt av
  • Last opp kun de høyeste oppløsningsbildene dine
  • Last opp bare arbeid som er ferdig, i fokus og fotografisk korrekt
  • Til slutt, vær tålmodig, venn deg, favoritt og legg igjen kommentarer og nyt :)
  • Ikke øk dimensjonene eller størrelsen på et bilde i Photoshop, bildene dine vil bli sløret, piksel eller ute av fokus (det er veldig dårlig for virksomheten).
  • Bilder som er dårlig kvalitet eller ikke fargekorrigert eller ute av fokus, vil ikke få visninger eller selge.
  • Selge bilder på nettet kan være ganske frustrerende da det er så mange forskjellige måter å gjøre det på. Det er ebay, self-hosted, LuLu eller bruker et online vogn system. Men jeg vil fortelle deg om Red Bubble.