Hvordan lage en Hexagon Kite fra grunnen av

 

1.

Skaff et stykke bambus. (Lettvekt Preferred
Klipp 5 små striper av samme størrelse og høyde, f.eks. 8 'til 9' høy eller så høy aa du vil. Du kan få den allerede kuttet og ferdig hvis du vil.
Skrape eller snu innsiden av bambusstripene for å få dem til å få en lett og ferdig utseende.

2.

Sett sammen to biter av bambusstripene sammen midt i sentrum for balanse. -3 brytes horisontalt og 2-3 brytes vertikalt for å danne en (X).

3.

Legg et horisontalt stykke igjen i midten slik at begge ender er like. med ledning til alle 3 stykkene er godt montert for å danne en 6-punkts stjerne.

4. Legg til vertikal stripe: dette stykket skal være sentrert og plassert vertikalt og deretter innpakket med ledning på senteret. Dette vil være en støtte for buen som skal plasseres på den øverste delen av draken.

5.

Legg den endelige stripen horisontalt øverst til venstre eller høyre ende og vikle med ledning, så bøy den litt for å lage en bue eller å danne en bue og rap n ext end.

MERK: Dette stykke stripe til buen måtte ha blitt barbert / slipt litt tynnere enn de andre, slik at det kan bøyes lett.

Ikke koble ledningen ennå; gjør en knute for å holde buen på plass for tiden. Når du har dannet en bue med ledningen, fortsetter du rundt omkretsen (endepunktene) av dragerammen til draken din ser ut som den i trinn 8. (Se bilde) Balanse og jevnhet er viktig og ledningen må være fast så det glir ikke ut av sted. Dette vil også danne en liten bue i draken som vil bidra til å gjøre kite mount lettere. Gjør en tett knute når du har fullført sekskantet.

6.

Lim inn papir / polyester etc til drakramme med pattexlim.
Så nå skal du ha noe lik den i bildet mitt. Det er opp til deg nå for å bruke din kreativitet og bruke forskjellige farger av papir, plast eller polyester til kite-rammen for å gjøre kiten unik.

7. < / p>

Nå som du er ferdig med å lime på materialet (e) til dragerammen; Det er på tide å gjøre løkkene til balanseringshalen og navigasjonssystemet, for å si, veldig viktig for draken din å fly.

Koble ledningen til punkt (A) (se bildet) som ' s Hvis du hadde kuttet den etter at du hadde ferdig med å lage rammen i trinn (7 og 8) (se bilde) og la en løkke vri på punkt (C) (se bilde) knytte en knute til punktet (B) . Forsikre deg om at begge ender er festet fast for å motstå sterke vindninger.

Punch 2 små hull i kitesenteret ved punkt (C) (Se bilde) og legg knute i midten av kite frame, Kjør ledningen langs midtstripen til du nådde toppen i midten av buen. Trinn 9.2 (Se bilde)
Nå knytter du midtpunktet til ledningen (A, B) ved (D) (D er midten av (A, B) (Se bilde). Lag en sterk knute slik at den Ikke slippe fra side til side for å forårsake ubalanse mens du prøver å fly dragen.
Nå følger Trinn 9.1 (Se bilde) for å lage en løkke til halen (E, F) Se bilde).

Fest tynne strimler av klut til bunnsløyfen for halen og en spolebånd til toppløkken, og du er satt for å fly.

Du er ferdig! Yeayee !! Scheeeew! Wow! lota info! Bedre utskrift av bildene.

Tips og advarsler

  • Du må se bildene til venstre for artikkelen for å få en fullstendig ide om gaven instruksjoner.
  • Hvis du etter at du begynner å fly dragen og fortsetter å snurre i luften eller kanskje til bakken, må du kontrollere om løkkene er balanserte og knutene er stramme, og hvis drapet trenger mer hale vekt.
  • Bruk tynne strimler av klut, helst lettere stoffer, for å lage en hale for draken din og plasser den på (G).
  • Stencil kniver er skarpe og kan føre til omfattende skade på seg selv hvis det ikke er riktig og ansvarsfullt brukt.
  • Pattex avgir røyk og er skadelig ved svelging eller fange i øyet.
  • Bambustre kan også forårsake skade hvis det ikke tas forsiktighet mens du blir brukt. (bruk hansker til håndtering)
  • Hvis du blir stresset i prosessen, ta en pause og ta deg en kopp te ... ellers ha det gøy å gjøre Hex kite ROCK!
  • Oh! Du kan lage draken uten ARC og det vertikale stykket hvis du vil, det vil fortsatt fly. Det ser jo bedre ut med buen skjønt.
  • Jeg vet ikke om deg, men jeg elsker drager, kan ikke få nok av dem. Selv om jeg er voksen nå tar det ikke glede jeg følte da jeg lagde min første drage. Det var ikke 'Ta Hex Kite' selv om det egentlig var en T-kite. Jeg håper du er klar fordi dette vil bli en lang, men ganske enkel når du får tak i det, eller dette kan bare være din første drage mareritt wooo .... Mer enn ikke, som jeg, tror jeg du vil nyte hvert øyeblikk av det. La oss nå komme til jobb ... og ha det gøy å gjøre det.