Hvordan lage et pryd

 

1.

Start med en aluminiumskanne.

2.

Klipp av topp og bunn med saks. (Bruk hansker og briller til å være ekstra trygge.) En kniv er god å lage den første kuttet, slik at du kan få saksene dine der inne. Klipp ned siden - hvis du ikke har gjort det allerede for å få toppen og bunnen av - og flatt ut det.

3.

Spor objektet. Jeg liker blader, men du kan bruke en tegning eller bare frihånden den. (Snøflak? Frukt? Bruk fantasien din.) Bær ned med blyant eller kuldepunkt eller andre punkterte ting, slik at du lager en skjæringslinje.

4.

Klipp ut linjene. Vær forsiktig. Klipp aluminiumet er skarpt.

5.

Med din prangende ting og bruk av objektet som en referanse, om det er et blad som min eller hva-har-du, preg din utklipp med vener, andre detaljer, etc. Ta en negl og lage et hull for å henge ornamentet.

p> Sand stykket for å fjerne eventuelle grus og andre farer og for å gi den en fin tinnoverflate. En sandblokk eller tilsvarende er praktisk for dette. Jeg slipes foran og bak. Hvis du foretrekker det, kan du sand fargen helt av , men jeg forlot det for et urolig utseende. Åren eller andre detaljer er understreket av slipingen, så du vil sørge for at du oss før du sander for denne effekten.

7. Legg til et bånd, en snor eller en lengde av raffia for å henge den opp. Det er det.

Disse ornamenter er en enkel og billig måte å dekorere huset ditt på. Uansett om det er ferie eller bare for moro skyld, vil disse ornamenter imponere hele året.