Hvordan tegne en julegave

 

1.

Start med å tegne en firkant eller rektangelform.

2.

Lag et bånd på siden av boksen ved å tegne 2 parallelle linjer i midten. Båndet kan være bredt eller smalt, avhengig av hva du vil. Fargebåndet ditt.

3.

For å lage båndet øverst, tegne flere trekanter med ett senter . Du kan tegne så mange som du vil, og tenk på det som en fanform. Farg boksen og resten av båndet ditt nå. Det er det!

4.

Ha det gøy å tegne julegaver. Noen andre muligheter for buer er vist i eksempelbildet. En er en løkkebue som gjøres ved å tegne Løkken formes på samme måte som den ovennevnte bue. Den andre er 2 av de trekantformene og 2 haler for bueens ender.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke det samme grunnprinsippet for å tegne andre formede gaver (sirkel eller trekant, etc.) Du kan bruke det samme grunnprinsippet med utskåret papir for å lage en collage.
  • Når det er nesten juletid, vil mange mennesker ønske å vite hvordan du tegner julegave for håndlaget julekort, firma skilt, små notater for kollegaer og alle andre grunner. Det er mange som vil ha problemer med å prøve å tegne en Du kan tilpasse tegningen med mønster og farger for innpakningspapir og bue. Ha det gøy å tegne julegave og bruk fantasien din.