Om Decocolor Paint Markers

 

Typer

Marvy DecoColor markør tips spenner fra ekstra fin til bred og funksjon markører med kalligrafi tips, slik at det kan brukes varierende bruk på alle typer prosjekter. De kommer i farger, ugjennomsiktig hvit, gull og sølv, og det er også glitter markører. Tilsvarende Uni Paint PX-20 markører, Marvy DecoColor markører kommer i et bredere spekter av farger.

Funksjon

Brukes av grafikere, DecoMarkers brukes også av hobyists, og i kontorer og bedrifter som krever permanent merking. De kan brukes på tre, stein, porselen, metall, papir, glass og litt plast, og kan blandes eller fjernes med terpentin.

Funksjoner

Glitterfarger av blå, grønn, magenta, rød, fiolett og gul fungerer godt på metall, tre, stein og papir. Sølv og gull Kalligrafi markører kan brukes på de fleste overflater, inkludert speil.

Fordeler

Flott for tegning, disse lysfaste markørene kan brukes hjemme, på kjøkkenet eller på bilene, og er syrefrie, bly fri og har oljebasert pigmentert blekk. Tilgjengelig i 29 farger, inkludert sølv og gull, markørene er ugjennomtrengelige nok til å dekke overflater. Malene er ugjennomsiktige og værbestandige, slik at de kan brukes på utendørs prosjekter.

Advarsel

Selv om disse merkene anses å være giftige, inneholder de Xylene og bør holdes utenfor rekkevidde av barn. Ved innånding i lange perioder kan Xylene bli vanedannende og forårsake helsefare. En favoritt markør blant de med kreativ natur, DecoColor Paint Markers kan brukes på nesten alle overflater som er tenkelige. De tåler været, men fargen kan også fjernes om nødvendig. Selges av halvt dusin eller ved dusin, kan disse merkene bestilles på Internett eller finnes i håndverk og kunstbutikker. De anbefales ikke for barn.