Hvordan fungerer Paint-by-Number?

 

Basic Paint-by-Number Kit

Paint-by-Number-sett er malingssett som selges i håndverksbutikker. Disse settene inkluderer vanligvis pensler, maling og andre forsyninger for å fullføre et kunstverk. Lerret som følger med settet har en oversikt over et bilde, vanligvis et kjent maleri, trykt på den. Tall som korresponderer med malingsfarger, skrives enten direkte på lerretet eller på et rutenett som er inkludert i settet.

Klargjøre å male

Målet for malingen skal inneholde et instruksjonsblad som informerer maleren hvordan å forberede og lagre malene mens du oppretter kunstverket. Oljebaserte malinger vil sannsynligvis bli rørt eller blandet, og akvareller vil kreve en viss væskeform som gjelder for lerretet. Legg ned noen aviser under lerretet og studer bildet. Legg merke til hvilke farger som samsvarer med hvilke tall.

Opprette en maleri

Stol på tallene som er trykt på lerretet eller det tilhørende rutenettet for å male bildet. Åpne den første fargen på maling og fyll inn alle områdene på lerretet som er tildelt den fargen. La malingen tørke, så fortsett til den andre fargen. Fortsett å gå på denne måten til maleriet er ferdig. Selv om du følger instruksjonene, er det viktig å følge med på et bilde av det ferdige produktet gjennom hele prosessen, og hold kunstneren på farten når det gjelder fargeprogram. Det skal være et bilde av det ferdige produktet et sted på boksen.