Hvordan lage en Delta Kite

 

1.

Begynn med å bruke hacksagen til å kutte dykkene til 2 fot lengder.

2.

Legg ut 1 ark av avispapir og to halvlag som vist på diagrammet. Siden avispapir er lengre enn det er bredt, vil du oppdage at utformingen ikke er perfekt symmetrisk. Ikke vær bekymret for dette, du vil jobbe fra toppen ned og bunnen blir trimmet i løpet av tiden. Tape brikkene sammen på begge sider av sømmen.

3.

< p> Trekk en linje over spissen av seilet (AKA din avispapirpapir) 4 tommer nedover fra toppen. Denne linjen skal være 8 tommer lang. Legg en av dine 2 fotstykker vinkelrett på (slik at den skjærer) dette linjen peker rett ned i midten av seilet. For å være sikker på at du har gjort dette, må du rette det nedover en fot, hvis du måler rett ut til begge kantene, må disse målene være de samme. Bruk IKKE møtestedet til de tre arkene på undersiden av seilet som guide. Når du har plassert ryggraden, må du tape den til salget med en strimmel av pakningsbånd.

4.

Nå måle opp to tommer fra bunnen av ryggraden og trekk en linje vinkelrett på den ut til seilens kanter. På et punkt tre inches ut fra ryggraden på hver side trekke en linje tilbake til bunnen av ryggraden. Klipp langs linjen som vist i diagrammet (følg den lille x-s) og også på linjen du trakk på toppen av draken.

5.

Omtrent 2 3/4 tommer inn fra kanten, som begynner på seilbunnen, legger ut to sperrer og binder dem på plass med pakningstape. Brett ekstra seil utenfor sideskjærene i en halv gang og deretter over sparsene selv. Bruk deretter pakningsbåndet for å sikre dem. Faktisk bruker du pakningsbåndet over hele kittens bunn for å styrke kanten.

6.

Deretter lagres to sparlommer ved å kutte fra kopimaskinpapiret to 1 3 / 4 tommers strips. Brett som vist i diagrammet og stiftet. Sett lommene over endene av den siste gjenværende sparken. Dette blir din korsbrakett. Legg korsstativet vinkelrett på ryggraden til endene møter seilens kant. Lommene vil faktisk stikke ut litt fra seilet. Dette vil gi lommene litt spill, slik at du kan fjerne korsbraketten for bedre lagring og transport.

Nå må vi fortsette til kølen. Bruk en kvart ark av avispapir, fold to ganger som vist på diagrammet. Pass på å tape rundt kantene og hvor kappene ikke møter kantene. Vend draken til forsiden (der sparsene er utsatt er baksiden). Legg kanten av kjølen nettopp midt i draken (langs ryggraden). Det er viktig å få dette så nært som mulig, fordi en ubalanse i seilområdet på hver side av kjelen vil fremme spinn. Kølen skal ordnes 4 tommer under toppen av draken med den lengste siden mot seilet. Tape begge sider av kølen til seilet. Legg to flere stykker tape over kølens punkt. Poke et hull rundt 1/2 tomme inne i hjørnet og sikre drakstrengen til drage.

8.

Noen deltakere krever ikke haler, men denne draken vil være til nytte av en. En enkel hale for deltaet innebærer kutting av flere to-tommers brede strimler av avispapir. Tape to ende-til-ende. Klipp de andre stripene i halvparten og tape dem med intervaller vinkelrett på det lange stykket. Tape det lange stykket til seilbunnen.

Hvordan kan du raskt og enkelt bygge din egen Delta Kite ved hjelp av trepotter, pakkingstape og avispapir!