Beskrivelse av Fossil Records

 

Fossiler

Organer som levde lenge siden, etterlater noen ganger fysisk bevis. Disse kan være i form av skjeletter eller hele organismer. Disse funnene kalles fossiler. (Referanse 1)

Evolusjon

Organer som har forandret seg over tid, er sagt å ha utviklet seg. Hvis en organismes DNA endres, fører dette til en mutasjon. Noen ganger er disse mutasjonene faktisk forbedringer og blir permanente. (Referanse 1)

Ut av havene

Den fossile posten viser ikke bare at livet begynte i sjøen , men at disse sjødyrene til slutt koloniserte landet. Bevis på overgangen ble oppdaget i 1998 da en fossilfin med hånd som skjelettegenskaper som dateres tilbake 370 millioner år, ble lagt til fossilregistreringen. (Referanse 2)

Dyrsforeldre < / h2> Basert på ørekornfosiler av cynodonter, tror forskerne at disse reptilene var forfedre til pattedyr. Den fossile platen viser at cynodonterne døde av da pattedyrene dukket opp, for rundt 230 millioner år siden. (Referanse 2)

Ever Changing

Archeopteryx, datert for 145 millioner år siden, var den første dinosaurfossen som ble funnet med fjær. Siden den pivotale finner man andre fjærede fossiler som er funnet enten før eller etter Archeopteryx. Dette er et eksempel på hvordan fossilplaten er noensinne endrer seg og vil aldri bli fullført. (Referanse 3) Fossile poster er kronologisk bestilt historier om utviklingen eller evolusjonen av livet på jorden. Disse dokumentene er underbygget av fossile rester og den vitenskapelige studien av disse restene. (Referanser 1 og 2)