Glassmalingsteknikker

 

Påfør glasset på en ren, tørr, malt overflate med en rulle eller en pensel.

2.

Mens overflaten er fortsatt våt, bruk en tørr børste og dra den over den våte overflaten. Det kan trekkes i hvilken som helst retning, men prøv en retning du selv velger, for å begynne med for å bli komfortabel med metoden.

For en vevd eller kontrollert effekt, la glasset tørke helt og legg til et annet lag glasur over det første laget. Tørk børste i en annen retning.

Kombinere

1.

Velg en faux finish kam eller bruk en tannkam du har på hånden. mellomrom mellom kamtennene gjør en forskjell i utseendet til den endelige tekstur.

2.

Påfør et tungt glasur på overflaten for et tøft, strukturert utseende når du kaster.

/p>

3.

Klut kammen gjennom glasur mens glasyren er våt og la den tørke. Swirl, dra i kryss-kryss-bevegelser, lage bølgete linjer eller rette linjer for et pent strukturert sluttresultat.

Sponging

1.

Hør glasur inn en panne og bland akryl eller latexmaling inn i det i forholdet mellom fire deler glasur til en del maling. Dyp svampen i blandingen og trykk den på en ren del av pannen før du legger den på overflaten.

2. Når blandingen er blandet i svampen, lett pek svampen over overflaten i et X- eller Y-mønster, overlapp glasset mens du jobber.

3.

For å trekke glasur fra overflaten, bruk en ren svamp og trykk mot den våte glasuret påføres overflaten. Dette fjerner glasuret og gir en unik overflatefinish. Tørk svampen ofte på et rent håndkle for å fjerne overflødig glasur.

Rag Rolling

1.

Velg en ren, myk bomullsfille i en lys farge. Fukt laken med vann og ring den ut til den er nesten tørr.

2.

Dip kluten i enten farget glasur eller klar glasur til helt mettet. Vri den ut igjen før du ruller den over overflaten. Det er ikke nødvendig å følge en bestemt retning når rag ruller, men rag må rulles opp for å gjøre denne teknikken.

3.

For å trekke farge eller glasur, ikke Dyp kluten i glasset før du legger det på overflaten. Rul det bare over det våte glasset og tørk kluten på et håndkle for å fjerne ekstra glass.

Slip store stykker plastfolie av en rulle og smuldre den. Rett plastfolien, men ikke tøm den helt ut.

2.

Påfør glasset på overflaten med rullen eller børsten og trykk på plastplaten over det våte glasset.

3. Pell opp plastfolien, vær forsiktig så du ikke smutter den våte, rynket utseende glasur under.

Tips og advarsler

  • Bruk glasseteknikker på møbler, skap, vegger, gulv og på malerier. Glaze endrer maling fra ugjennomsiktig til en mer gjennomsiktig farge. Glazing tilbyr et luminescerende lag til den malte overflaten.
  • Vannbasert eller lateksglass kan ikke brukes med oljemaling.
  • Glazing painting teknikker er enkle --- mer kunst enn vitenskap. Hvis du er ny på glass, vil du kanskje prøve hver metode på en plakatbrett før du starter et stort prosjekt. Tørrbørsting, kaming, svamping, ragrulling og frottasje er glasseteknikker som resulterer i tekstur og interessante designresultater.