Hvordan selge Equine Art Online

 

1.

Analyser arbeidet ditt i lys av konkurransen. Ser du kunstverket som unikt eller spesielt? Hvordan ville du kategorisere det - realistisk, moderne, postmodern? Vet hvordan du beskriver din kunst og kunstneriske stil.

2.

Ta de beste bildene du kan av arbeidet ditt. Ta bilder av skulpturer fra ulike vinkler, inkludert begge sider, foran og bak. For utskrifter og malerier, sørg for at bildene er klare.

3.

Skriv en beskrivelse av verkene, inkludert informasjon om størrelse, årskap, medium og utgave. Skriv opp et kort resumé av dine kunstneriske prestasjoner også.

4.

Finn selskaper som er villige til å representere nye artister eller steder å selge ditt online kunstverk. Etsy er et online shoppingsted for kunstnere og håndverkere som kan være et godt uttak. EquinArt Creations er en onlineforhandler av hestekunst som aksepterer nye kunstnere.

Tips og advarsler

  • Sørg for at banen din er profesjonell.
  • Ikke gå over bord, ta kontakt med selskaper ... ja, følg opp hvis du ikke hører fra dem, men gjør ikke dem med for mange samtaler eller e-postmeldinger heller. Det er et stort avslag!
  • Vær veldig forsiktig hvis selskaper som er villige til å representere deg, vil ha penger foran. Undersøk grundig.
  • Hvis du er en kunstner som elsker å male, tegne eller skape hester, kan du selge på nettet gjennom ulike auksjonssteder, håndverklister og et kunstgalleri som spesialiserer seg på hester. Det er over en million hestelskere alene i USA, de fleste med disponible inntekter større enn gjennomsnittet. De elsker å samle inn og nyte hestekunst. Tapp inn i dette lukrative markedet og selg hestekunst online.